מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותליאת21/02/2008
התינוק שלי בן 3 שבועות. האם לדעתכן אני כבר יכולה להוציא אותו החוצה בימים בהם מזג האויר כמו היום. מתי מקובל להוציא לראשונה תינוק שנולד בחורף? מה להלביש לו?
האם ידוע לכן על מקבילה ישראלית לטרייסי הוג, "הלוחשת לתינוקות"? אני זקוקה נואשות לעזרה ייעוץ והכוונה, אני לא מסתדרת תינוקי אינו שקט, לא ישן, ואני מגישה שאני מתמוטטת. חייבת טרייסי הוג כזו שתגיע אלי לכמה ימים. יש דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לליאת
דבי גרוס דולב22/02/2008הי ליאת
את בהחלט יכולה לצאת כבר עם תינוקך וזה אפילו מומלץ. הלבישי אותו בשתי שכבות מחממות ומעל את יכולה להוסיף שק שינה מחמם או כל דבר מחמם אחר, קיימים הים בשוק אינסוף אפשרויות.
אשמח להציע לך את שרותי בתמיכה לאחר לידה ובמתן כלים להורות ראשונית אצלך בבית,
את מוזמנת ליצור קשר
שיהיה מזל טוב וימים טובים
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות
שירי קאשי24/02/2008הי ליאת,
במזג אויר יפה ניתן בהחלט לצאת החוצה. אור השמש והאויר יפים לבריאות גם של התינוק. חשוב שיהיה עטוף מספיק. הכלל הוא להלביש כמו המבוגרים ועוד טיפה. בנוסף את יכולה לכסות בשמיכה. בגיל 3 שבועות כדאי עדיין להתרחק ממקומות הומי אדם כמו קניונים או הומי ילדים כמו מגרשי המשחקים אבל כל טיול שהוא בחוץ וללא צפיפות של אנשים היא חיובי.
לגבי התמודדות עם הקשיים של תינוק בבית. לדעתי הסוד הוא בללמוד להבין את צרכי התינוק ולדעת ללת להם את המענה הנכון (שזה לא רק אוכל וחיתול). תינוק אשר יודעים לענות על צרכיו יהיה רגוע יותר, השינה שלו תהיה עמוקה ואיכותית יותר, האמא תהיה רגועה יותר וכל ההתפתחות שלו בהמשך תהיה טובה יותר. אני ממליצה לך מאוד לקבוע פגישה עם מדריכה מנוסה להתפתחות תינוקות אשר תדע לתת לך את הכילים להתמודדות וטיפול בתינוק בתחילת חייו. אני בטוחה שמפגש כזה יניב הרבה יותר שקט גם אצלו וגם אצלך.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)