בת 11 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 11 וחצי חודשים
    נטע
    15/08/2012

הי,

שאלה נוספת-
    ביתי בת 11 וחצי חודשים.

למה ניתן לצפות בגילה מבחינת כישורי משחק וריכוז?
    נראה לי שהיא אינה מצליחה "להתרכז" יותר מכמה דקות בכל פעילות, ועוברת מהר מאטרקציה לאטרקציה.

כמו-כן, היא לא מחקה אותי במשחק (למשל כשאני בונה מגדל, מכניסה חישוק, מוציאה או מכניסה דברים לקופסא...)- באיזה שלב עלי לצפות שתחקה אותי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 11 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• בת 11 וחצי חודשים - תגובה

נירה מירון
    15/08/2012

שלום ענת. כמה דקות זה בהחלט זמן סביר לריכוז במשחק. עם זאת-יכולת הריכוז שונה מילד לילד. יש ילדים שזקוקים לאתגרים תנועתיים יותר ויש את אלו המסוגלים להתרכז במשחק הדורש ריכוז לאורך זמן רב יותר. נסי להפחית את הגירויים בסביבת המשחק. לעיתים כשיש גירויים רבים מסביב,משחקים רבים,הילד קופץ ממשחק למשחק ודעתו מוסחת בקלות. הציעי בכל פעם משחק אחד. וקחי את זה שכבר אינו מעניין. דבר נוסף-הורים רבים מוטרדים היום משאלת הקשב והריכוז. הפרעות קשב וריכוז מאובחנות בגיל הרבה יותר מאוחר וכרגע אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!

נטע
    15/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו