כמה שאלות על משקל, אכילה והליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על משקל, אכילה והליכה
    linzel
    16/08/2012

שלום,
    הקטנטונת (הלא כל כך קטנה) שלי בת תשעה חודשים. היא אחוזון 90 בגובה או אורך (תלוי את מי שואלים) אך במשקל שברה את העקומה לגמרי ואני קצת מודאגת. היא לא אוכלת דברים כמו פסטות או לחמים או משקאות קלים או מסוכרים ובכל זאת עולה הרבה במשקל. חייבת לציין שמבחינת מראה יש לה baby fat ביריכיים ובידיים אבל היא לא נראת "שמנה"... האם יש מה לעשות או שאני פשוט צריכה לתת לה זמן להוריד את זה כי היא בדיוק התחילה ללכת? מה שמוביל אותי לשאלה השניה, היא הולכת מסביב לרהיטים ועם עזרה שלנו גם, לבד עוד לא מצליח לה ואחרי עמידה של כמה שניות נופלת. האם צריך כבר לקנות לה נעליים של צעד ראשון או שזה עוד מוקדם?
    ושאלה אחרונה זה לגבי שתיה, היא שותה מים מצויין מבקבוק, ניסיתי לתת לה לשתות מכוס עם פיה כמה פעמים והיא לא הסתדרה עם זה, בעיקר השתמשה בפיה כנשכן. יש דרך ללמד אותה להשתמש בכוס?
    המון תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות על משקל, אכילה והליכה - תגובה

דבי גרוס דולב
    16/08/2012

הי
    בנושאי אכילה ומשקל פורום זה אינו עוסק ולכן לא אוכל לתת מענה לשאלה זו.
    בנושא ההליכה- מטקדם מאוד לקנות נעלי הליכה ובכל מקרה רק לאחר כחודשיים של הליכה עצמאית אפשר להתחיל לחשוב על זה. בינתיים כדאי לתת לכף הרגל להתרגל לכל מיני טקסטורות ולחוש את התנועתיות המלאה.
    בנושא השתייה מכוס- אין צורך ללמד באופן מיוחד שתייה מסוכ, רק לתת לתינוקת להתנסות עד שתהיה הבנה לגבי אופן השימוש בכוס.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו