יישור מרפקים והרמת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור מרפקים והרמת חזה
    אילת
    27/02/2008

שלום,
    בני בן 8 וחצי חודשים. כאשר הוא נמצא על הבטן הוא נשען על האמות. אין הוא מיישר את המרפקים ומרים את החזה, מה עושים? יש לציין שלאחר כמה שניות בשהייה על הבטן, הוא מתהפך על הגב על אף הגירויים שנמצאים על המזרן. האם זה הגיוני שאין הוא מיישר את המרפקים ומרים את החזה?
    הרי, זה הבסיס לשאר מיומנויות היסוד כגון זחילה, סיבוב ציר וכו'. אני מאוד מודאגת ומתוסכלת...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור מרפקים והרמת חזה

הוספת תגובה

• תגובה לאמא

דבי גרוס דולב
    28/02/2008

שלום לך
    יתכן שהקושי להשאר על הבטן ולישר את הזרועות בעת שהייה על הבטן נובע מטונוס שרירים מעט נמוך. איך הייתה התפתחותו עד כה? מתי התחיל להתהפך? האם לשני הצדדים? האם בתדירות גבוהה?
    אני מנסה להבין דרך השאלות לגבי שאר ההתפתחות ואולי להסיק מסקנות כי אין לי מספיק פרטים.
    אנחנו באמת רוצים לראות בסיס טוב כדי שהמיומנויות הבאות יתרחשו ממקום טוב ונינוח, עני על שאלותי ואמשיך בהתיחסות. ואולי אמליץ לך על שיעור פרטי כדי לקבל אבחון מדויק יותר.
    שיהיה יום טוב
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו