התהפכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות
    אורלי
    03/10/2012

ביתי בת 6 חודשים ושלושה שבועות החלה להתהפך מהבטן לגב בכיון אחד בלבד לפני כשבועיים והפסיקה.אח"כ החלה להתהפך מהגב לבטן וממשיכה לעשות זאת אבל בתדירות נמוכה יחסית.אני עובדת איתה די הרבה על השלמת ההתהפכות מעודדת אותה אבל התוצאות לא מספיק טובות.אני מרגישה שיש לה העדפה לצד אחד {והאמת שרק לפני מעט זמן התחלתי להשכיב אותה לישון על הצד מכיון שהייתה קטנה יותר התנגדה והתעוררה מזה}מסתובבת סביב צירה בערך 180 מעלות לא יותר מזה.מושיטה יד לחפצים.שמה בפה.צוחקת בקול.מעבירה מיד ליד ומתקשרת מצוין.האם יש סיבה לדאגתי?איך אפשר לעודד אותה ולעזור לה להתהפך בנינוחות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות

הוספת תגובה

• התהפכות - תגובה

נירה מירון
    03/10/2012

שלום אורלי. כל תנועה מודעת מתחילה מתנועה אקראית. לעיתים אכן התינוק עושה תנועה מסויימת בצורה לא מודעת ולא מתוכננת ולאחר מכן לוקח זמן עד שחוזר עליה שוב בצורה מודעת.
    - לגבי השלמת ההתהפכות- אם אני מבינה נכון- את משלימה את התנועה באמצעות גילגול שלה? זה לא ייסייע למוח ולגוף ללמוד את התנועה. בליווי ההתפתחותי אנו מייצרים את הסביבה הנכונה ומסייעים לגוף להוביל עצמו לתנועה.
    על מנת לכוון אותך לתרגילים שמתאימים לבתך יש לאבחן מה מונע ממנה להתהפך. וזאת לא אפשרי כמובן באמצעות האינטרנט.
    אני מציעה לגשת לאבחון מסודר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו