התפתחות גיל שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות גיל שנה
    שיר
    24/10/2012

שלום בתי בת שנה - זוחלת 6, נעמדת והולכת רהיטים, קירות וכו'.... נעמדת ללא עזרה למשך דקה בערך....עדיין לא הולכת עצמאית. מתיישבת בהמון וריאציות. אומרת 3-4 מילים לא ממש ברורות, אבל מתכוונת לכך.
    מתפתחת יפה סה"כ.
    אני שרה איתה שירים, מלמדת אותה על איברי הפנים, משחקת איתה בהתאם צורה, הך פטיש, מגדל קוביות, טבעות, חיות ועוד...
    רציתי לשאול: על מה צריך לעבוד איתה בשלב ההתפתחותי הזה?
    מה היא אמורה לעשות עוד בגיל שנה שלא עושה?
    עם איזה אביזרים אני צריכה לשבת איתה? האם מתאים לשבת לצייר? צבעי ידיים? פלסטלינה? רעיונות אחרים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות גיל שנה

הוספת תגובה

• התפתחות גיל שנה - תגובה

נירה מירון
    24/10/2012

הי שיר. נשמע שבתך מפותחת כראוי. אני לא ממליצה על פלסטלינה וצבעים משום שהם יגיעו מהר מאד לפה. הייתי מנצלת את הימים החמים שנותרו לביקורים בגן המשחקים:טיפוס,משחק בחול(אם יש), מגלשה וקרוסלה. בבית אני מציעה לאפשר משחק בחפצים שיש בבית ולא בהכרח במשחקי התפתחות. להכנס ולצאת מגעגעת הכביסה או מקופסאות משחק גדולות,מעבר מכשולים מעל כריות מפוזרות על הרצפה,הוצאה והכנסה של הסירים והקופסאות במטבח,משחק עם אטבי הכביסה. וכדומה. ובעיקר המשיכי לזמן לה סביבה מפתחת ומאתגרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו