בת 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 חודשים
    רחלי
    31/10/2012

היי,

יש לי בת , בת 3 חודשים מס' ימים שאני מניחה אותה באוניברסיטה/במיטה עם מובייל/נדנדה, היא מייללת וברגע שמרימים אותה היא נרגעת ואף מחייכת.

אני מניקה אותה הנקה מלאה בהתחלה חשבתי "קפיצת גדילה" אך לא נראה לי שזה הסיפור..

האם בגיל כזה היא יכולה להתרגל לידיים? ולמה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 חודשים

הוספת תגובה

• לרחלי

אלכס
    31/10/2012

רחלי שלום, אני הרגלתי את התינוקת שלי מהרגע שראיתי שמתאים לשהות בלול/טרמפולינה/מיטה לבדה.
    בהתחלה זה קשה, אבל מניסיון אישי- קודם כל, כשהתינוק בוכה אל תרימי אותו באותה השנייה, תנסי לדבר איתו, להרגיע אותו בליטופים, במידת הצורך תני לו לבכות קצת.
    אחרי שהתינוקת שלי התרגלה והייתה יושבת במשך ארבעים דקות (הייתי מחליפה לה מקומות כל כמה זמן), בעלי פינק אותה קצת יותר מדי והיא במהרה התרגלה לידיים, ועכשיו אנחנו שוב נלחמים להפוך אותה לעצמאית (גם בגיל 3 ח')
    בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 3 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/11/2012

הי רחלי
    אני לא הייתי מגדירה את זה כהרגל להיות על הידיים אלא יותר כצורך. ביתך צעירה מאוד ועדיין זקוקה לקירבתך, לבטחון שאת נותנת לה, לתנועה ולמגע.
    אני מאמינה שחשוב לענות על צרכים בסיסיים אלה בחודשי חייו הראשונים של התינוק.
    אבל קיים גם הצד השני- הצורך ללמד את התינוק לאט לאט שצריך גם לשהות על המזרון ועל המיטה ולצורך זה צריך למצוא את האיזון העדין שבין מענה על צרכי התינוק ובין מה שחשוב לך. אני לא מאמינה שצריך לתת לתינוק לבכות אבל כן להרים, להרגיע ולנסות להחזיר למזרון. לפעמים לשבת ליד ביתך כשהיא בוכה ולנסות להרגיע בלי להרים אבל אם הבכי מתגבר לקחת לידיים ולנחם. לא פשוט למצוא את שביל הזהב אבל חשוב להבין את שני צידיד המטבע ולתרגל לאט לאט את הדרך הנכונה בין צרכי התינוקת ובין צרכייך. בהצלחה!

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו