ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    דנה
    03/11/2012

היי,הגוזל שלי בן 8 חודשים ושבוע מאוד מפותח וסקרן
    לפני שבוע התחיל לזחול שש ביומיים אחרונים התחיל לאחוז בחפצים בשביל לעמוד מצליח לכמה דקות אז נופל..
    ואבל קורה לו משהו מוזר כשהוא מנסה להתיישב ונשכב על הצד ושם יד לאחור מתיישב הוא לא מצליח לשבת בלי תמיכה של יד או תמיכה בכללל.
    אם צריך לעזור לשבת או לחכות עד שזה יקרה לבד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• ישיבה - תגובה

נירה מירון
    03/11/2012

הי דנה. הישיבה עשויה להתרחש משני מנחים:מזחילה על שש או שמגיבה על הצד. זו פעולה מורכבת הדורשת קורדינרציה ומערכת שיווי משקל מפותחת דיה. מאחר ועל פי תוארך עולה כי התפתחותו תקינה,אני מציעה לייצר עבורו סביבה שיש בה כמה שפחות עזרים להעמד בעזרתם. למשל תוכלו לצאת לפארק או לגינה שם יש משטח ללא רהיטים וחפצים להיאחז בהם. כך ניסיונותיו לעמוד יוחלפו בעמידה על שש וניסיונות להתיישב. בנוסף ניתן לייצר בחדר ערימת כריות ולתת לו לזחול מעליהן. תרגיל זה מסייע גם הוא לעליה על שש. באופן כללי-אני סבורה שאין צורך להתערב בתהליכים תקינים. צריך סבלנות וסביבה התפתחותית שאינה מעכבת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו