בן ארבעה חודשים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן ארבעה חודשים -
    אחת
    07/11/2012

שלום רב,
    הבן שלי בן הארבעה חודשים יודע להתהפך כבר מגיל חודשיים מהגב אל הבטן. היום, הוא כבר מתחיל להתהפך מהבטן אל הגב. מרים ראש יפה מאוד כמעט מרגע היוולדו.
    אבל הוא עדיין אינו תופס חפצים, אלא רק מביט עליהם בסקרנות רבה ואף עוקב אחר תנועתם.
    האם זו סיבה לדאגה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן ארבעה חודשים -

הוספת תגובה

• בן ארבעה חודשים - - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/11/2012

הי חלי
    האם בנך אינו מביא בכלל את ידיו לקו האמצע? כשהוא שוכב על הגב ורואה את הבובות של האוניברסיטה או צעצעוים המוגשים אליו? לפי תאורך נשמע שהתפתחותו טובה ולא אמורה להיות לו בעיה עם הושטת הידיים לחפצים.
    אשמח לקבל תשובות לשאלותי ולהמשיך בהתיחסותי.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בני -

אחת
    08/11/2012

הוא אכן מביא את ידיו אל קו האמצע, ואף משלב את אצבעותיו יחד. אני מבינה שזה סימן טוב? בנוסף, כשהוא שוכב על הגב באוניברסיטה ויש צעצוע מתנדנד מעליו, הוא מנסה להכות בו עם יד אחת לפחות. העניין הוא שהוא עדיין לא מביא את עצמו לתפוס חפצים בידיים, אלא אני רואה סקרנות גדולה בהבעת הפנים שלו ולא יותר מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בני - - תגובה

דבי גרוס דולב
    08/11/2012

הי חלי
    אז נשמע לי שהכל בסדר. יש עניין ויש הושטת ידיים וחסרה רק התפיסה של הצעצוע עם האצבעות ואני מניחה שזה ממש בדרך. אם לא תראי שינוי תוך חודש, את מוזמנת לחזור אלי.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וערב נעים!

אחת
    08/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו