הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    לרה
    26/11/2012

בוקר טוב,
    בתי בת שנה וחודש, היא התחילה קצת ללכת היא עושה 7 צעדים ונופלת, אבל חסר לה ביטחון, ואני לצערי לא עוזרת לה הרבה כי אני אחריה כל הזמן... היא לא נעמדת מהרצפה לעמידה לבד (על רהיט כן, אבל לא בלי עזרה), היא מותחת את הידיים שאני אעזור לה לקום, אני נותנת לה ידיים והיא קמה, ואז מתחילה ללכת ואני מחזיקה אותה מהחולצה מאחורה בלי שהיא תשים לב, למרות שבטוח שהיא יודעת שאני מחזיקה אותה, ואם היא מתחילה לפול אני מהקלת את הנפילה...
    אני יודעת שאני צריכה לצאת מהתמונה ולתת לה לבד אבל קשה לי.... אבל אני אעשה את זה, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני נותנת לה ביטחון היא גם מחפשת אותי...
    וגם איך אפשר לעשות כדי שהיא תקום לבד, (היא נשארת לבד בעמידה כמה זמן... אבל לא מתרוממת לבד)
    תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• הליכה - תגובה

נירה מירון
    26/11/2012

הי לרה. הדרך להבשיל את ההליכה היא באמצעות אימון. ככל שלבתך יהיו הזדמנויות להתאמן על העמידה וההליכה העצמאית כך הליכתה תשתכלל. למרבה הצער נפילות הן חלק מהעיניין. אי אפשר ללמוד ללכת בלי לפול. אני מציעה לך לקחת לפארק עם מדשאה או משטח רך. שם לא יהיה לה במה להיאחז ומאידך הנפילה תהיה כואבת פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו