נוקשות ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוקשות ברגלים
    אלה
    04/12/2012

שלום רב,

בתי בת 5 חודשים, לאחרונה כאשר אני מנסה לעשות איתה תרגיל של כיפוף וישור הרגלים היא לא משתפת איתי פעולה בכלל , לא משחחרת את הרגלים ,מנסה כל הזמן ליישר אותם ולא נותנת לי לכופף אותם לבטן.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך אני יכולה לעזור לה להרפות ולשחרר אותם?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוקשות ברגלים

הוספת תגובה

• נוקשות ברגלים - תגובה

דבי גרוס דולב
    04/12/2012

הי אלה
    הסיבה לכך יכולה להיות מתח שרירים גבוה ברגליים או לחליפין התנגדות מקומית לתרגול שלך איתה. בכל מקרה כדאי להמשיך ולתרגל בעדינות ולא כנגד מתיחת הרגליים של ביתך. לפני התרגול כדאי להקדים ולהרפות את גוף התינוקת ע"י מתן טפיחות על הרגליים, לחיצות עדינות ושפשופים עמוקים. אפשר לעשות רוקינג- אחיזה בקרסוליים והנעה מונוטונית של כל הגוף בנענועים קלים. ואז, לאחר ההרפייה לגשת לכיפוף ויישור הרגליים בעדינות ותוך שילוב הנענועים המרפים כש מתחילה ההתנגדות.

בהצלחה!!

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאולה נוספת...

אלה
    05/12/2012

קודם כל תודה רבה על התשובה !

ויש לי שאלה נוספת, בתי מתנגדת מאוד כשאני שמה אותה על הצד,
    לא מוכנה לשכב שניה על הצד, צורחת ,מקשתת את הגב ופורשת ידיים הצידה.
    למרות שכן יושנת על הצדדים .
    עדיין לא מתהפכת. איך ללמד אותה לשכב על הצדדים בנינוחות ובלי צרחות?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאולה נוספת... - תגובה

דבי גרוס דולב
    06/12/2012

הי אלה
    כדי לעודד שכיבה על צידיה גוף יש להניח את התינוקת על הצד כך שיד ומרפק עליונים קרובים אחד לשני. ביד אחת שלנו להחזיק שם וביד שנייה הלוסיף טפיחות על כל צד הגוף העליון ובמיוחד על הכתף המתנגדת.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו