ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    כ.
    05/03/2008

בני בסוף החודש יחגוג שנה,
    ברצוני לשאול אם זה נראה בסדר שהוא עדין לא מתישב באופן עצמאי,
    הילד מתרומם ממצב שש לשולחן סלוני ובמיטה עומד על רגליו אך ישיבה אינו מבצע לבדו,
    עלי לצין שכשאני מושיבה אותו הוא מאוד יציב, אני מודעת לכך שלא רצוי להושיב אותו איני עושה זאת הרבה ממש מעט בכדי ללמד אותו אך זה לא עוזר,
    אשמח לתרגילים לשיפור המצב,
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• ישיבה

שירי קאשי
    06/03/2008

שלום,
    בגיל של בנך הייתי מצפה כבר להתישבות עצמאית. ללא אבחון קשה לי לשים את היד בדיוק מה הקושי שמונע ממנו את ההתישבות ולכן אתן לך מספר המלצות כלליות. במידה ולא תראי תוצאה בזמן הקרוב אני ממליצה לפנות לאבחון והדרכה בנושא.
    תרגילים:
    1.כל תנועה של הראש במרחב תתרום שיפור מערכת שיווי המשקל הנחוצה מאוד למעברים בין תנוחות: הנפות, שינויי תנוחה, גילגולים, נדנדה וכו'.
    2. בעת העמידה על שש את יכולה להניע את הטוסיק מעט אחורה והצידה לכיוון של ישיבה משוכלת. לא להושב אלא רק להראות כיוון. הישיבה המשוכלת מצריכה יוצר תנועתיות של עמוד השדרה ויותר שיווי משקל ולכן תתרום לו בהתפתחות הישיבה העצמאית.
    3. על כדור פיזיו להושיב (בשלב התחלתי עם שתי רגליים קדימה ובהמשך כשיותר יציב במשוכלת). כשאת מאחורה לתמיכה בעת איבוד שיווי המשקל, להניע את הכדור קדימה, אחורה ולצדדים. להשתדל שלא ישען עליך כך ישפר את התנועתיות הדרושה לצורך שיווי משקל.
    4. במצב של עמידה, לתת לו ידיים בגובה המתניים שלו ועם הראש שלך לדחוף את אזור הצלעות אחורה. פעולה זו תביא להתכופפות תוך כדי כפיפה של הברכיים ונותנת כיוון של התיישבות מבוקרת מעמידה ללא נפילה.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו