עידוד הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידוד הליכה
    שושה
    27/12/2012

שלום,
    אשמח לקבל תרגילים לעידוד הליכה , חברה נתנה לי מספר תרגילים כגון : הוצאה משיווי משקל ולרקוד עוגה עוגה, לנגוח בבטן ושיכופף את הרגליים עד שיתיישב ומעמידה לרדת לצעצוע לשני הצדדים , האם יש תרגילים נוספים שאני יכולה לתרגל ?

תודה מראש על העזרה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידוד הליכה

הוספת תגובה

• עידוד הליכה - תגובה

דבי גרוס דולב
    27/12/2012

הי שושה
    חסרים לי פרטים- בן כמה בנך? האם עומד לבד או רק בעזרת רהיטים? האם כבר עשה צעדים? האם אתם מוליכים אותו? אשמח לקבל פרטים על התפתחותו.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד הליכה

שושה
    01/01/2013

הי
    בהמשך לשאלה בני הוא בן 11 חודשים, עומד לאחרונה ונתמך ברהיטים.
    לא מוליכים אותו.
    לאחרונה מושיבים אותו, הוא לא מתיישב באופן עצמאי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד הליכה - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/01/2013

הי שושה
    מכיוון שבנך צעיר ולא קרוב לעיכוב התפתחותי אני ממליצה לא לתרגל איתו הליכה. מדובר בשלב התפתחותי עדין ודרמטי ואין טעם להכניס בו לחץ מיותר.
    לעומת זאת, אני כן ממליצה לבדוק מה מקור הקושי בהתישבות שכן בנך נמצא בגיל ובלשב התפתחותי בו נצפה להתישבות עצמאית. אי התישבות עצמאית עלולה להצביע להצביע על קושי תנועתי מסוים ודווקא קושי זה יכול להפריע בהליכה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו