כל הזמן ציצי ורק בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן ציצי ורק בידיים
    לינה
    29/01/2013

שלום. אני אם חדשה לתינוקת מקסימה בת כמעט חודשיים, התינוקת בוכה המון ובעצם רגועה רק כאשר יש לה ציצי בפה... מעטים הפעמים שאפשר להיות איתה בלי שתבכה, וגם כאר היא רגועה זה ממש לזמן קצרצר ושוב בכי שממש קשה להרגיע אבל ציצי מרגיע אותה בשנייה, אני מניקה הנקה מלאה ללא תוספות, והיא אוכלת טוב שתהיה בריאה, גםכשהיא מלאה היא רוצה עד ציצי (אני יודעת שהיא מלאה כי היא פולטת) כאשר יא נרדמת ואני מעבירה אותה לעריסה היא מייד מתעוררת, היא לא ישנה הרבה בכלל כי איך שמניחים אותה במיטה היא קמה , אבל אם היא תירדם עלי היא יכולה לישון שעות בשקט אני כבר לא יודעת מה לעשות היא רוצה ציצי כל הזמן ורק בידיים ולא מוכנה לשכב בעריסה גם כאדר משחקים איתה זמן קצר והיא שוב בוכה , בטיפת חלב אמרו לי שהיא עוד קטנה ולכן להיענות לה כל הזמן אבל אני כבר לא בטוחה שזה בסדר שהיא רוצה כל הזמן ציצי היא גם סובלתמגזים שזה גם לא עוזר ... בבקשה עצתכם . האם המודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן ציצי ורק בידיים

הוספת תגובה

• כל הזמן ציצי ורק בידיים - תגובה

דבי גרוס דולב
    29/01/2013

הי ליאת
    את מתארת מצב די מוכר ואיפייני לחלק מהתינוקות הצעירים. לתינוק שרק הגיע לעולם והכל חדש לו, מהווה הציצי חיבור ומקור להרגעה ולכן הוא נוטה לאכול גם כשאינו רעב אלא כדי להרגע. גם אני בעד הנקה חופשית בגיל זה ובמיוחד במצב שכזה אבל יש בזה גם בעיה- כאבי בטן ועומס בקיבה. פעמים רבות נוצר מעגל קסמים בו התינוק נרגע רק בעזרת ציצי אך מצד שני הוא אוכל יותר מידי וסובל בקשיים שרק ציצי מרגיע..
    הדבר הנכון לעשות במקרה כזה הוא למצוא לעיתים דרכי הרגעה חלופיות כגון שימוש במנשא בד בתנוחת ערסול- מרגיע, מרדים ומנחם. להחזיק את התינוק בתנוחת ערסול על כדור פזיו ולקפוץ להרגעה.
    אבל הכי הכי חשוב לזכור שמדובר בתקופה קצרה, אמנם קשה, אבל כזו שחולפת וכרגע חלק גדול מזמנך יהיה מוקדש להרגעה ומענה על צרכים בסיסיים וככל שהתינוק תגדל כך היא פחות תזדקק להרגעה אינטנסיבית ולהנקה מרובה.
    הסירוב לשינה שלא עליכם גם הוא סימפטום לאותו קושי ראשוני וגם הוא יחלוף, חשוב בינתיים להמשיך ולהציע שהייה עצמאית ולקחת חזרה לידיים כשמתעורר הצורך.

מקווה שקצת עזרתי ואני פה לשאלות נוספות.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו