משחקי התפתחות לגילאי שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקי התפתחות לגילאי שנה וחצי
    איה
    30/01/2013

שלום,
    בתי בת שנה ושלושה חודשים...ואני מחפשת רעיונות כיצד להעסיק אותה עם משחקים התפתחותיים.
    היום היא משחילה לקופסאת מטרה לשוניות כאלו, וגם השחלת כדורי צמר, וגם מצמידה עיגול,ריבוע,משולש וכו'...ללוח עץ-כמו פאזל. וגם-משחילה כדורי עץ עם חור למקל ארוך, ומכניסה צורות במשחק התאם צורה.
    היא משרבטת עם צבע על נייר.
    היא לא עושה פאזל צבעים למשל - נגיד יש לוח עץ עם מלא עיגולים בצבעים שונים - אז היא לא שמה צבע עם אותו צבע....
    היא אמורה כבר לדעת להבדיל בין צבעים בגיל הזה? והיא אמורה לדעת להרכיב פאזל "כמו של מבוגרים" עם 4 חלקים למשל - כי גם את זה היא לא מצליחה...
    מה עוד אני יכולה לתת לה לעבוד בגיל הזה מעבר למה שעובדים איתה בגן? אשמח לרעיונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

איה
    04/02/2013

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי התפתחות לגילאי שנה וחצי - תגובה

דבי גרוס דולב
    05/02/2013

הי איה
    המשחקים שציינת שיש ברשותכם נשמעים לי בסדר גמור ואני, באופן אישי, לא מאמינה שתינוק צריך הרבה משחקים על מנת לא ליצור הצפה חושית. כדאי להציג בפני התינוקת בכל פעם צעצוע או שניים על מנת לעורר בהם עניין ולהחליף בכל כמה זמן.
    אין חוקית חד משמעית לגבי הרכבת פאזל או הבחנה בצבעים בגיל זה, מדובר בתהליך מתמשך של יכולות קוגניטיביות חדשות שנבנות לאט לאט.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו