מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחקי התפתחות לגילאי שנה וחציאיה30/01/2013
שלום,
בתי בת שנה ושלושה חודשים...ואני מחפשת רעיונות כיצד להעסיק אותה עם משחקים התפתחותיים.
היום היא משחילה לקופסאת מטרה לשוניות כאלו, וגם השחלת כדורי צמר, וגם מצמידה עיגול,ריבוע,משולש וכו'...ללוח עץ-כמו פאזל. וגם-משחילה כדורי עץ עם חור למקל ארוך, ומכניסה צורות במשחק התאם צורה.
היא משרבטת עם צבע על נייר.
היא לא עושה פאזל צבעים למשל - נגיד יש לוח עץ עם מלא עיגולים בצבעים שונים - אז היא לא שמה צבע עם אותו צבע....
היא אמורה כבר לדעת להבדיל בין צבעים בגיל הזה? והיא אמורה לדעת להרכיב פאזל "כמו של מבוגרים" עם 4 חלקים למשל - כי גם את זה היא לא מצליחה...
מה עוד אני יכולה לתת לה לעבוד בגיל הזה מעבר למה שעובדים איתה בגן? אשמח לרעיונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
איה04/02/2013...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי התפתחות לגילאי שנה וחצי - תגובה
דבי גרוס דולב05/02/2013הי איה
המשחקים שציינת שיש ברשותכם נשמעים לי בסדר גמור ואני, באופן אישי, לא מאמינה שתינוק צריך הרבה משחקים על מנת לא ליצור הצפה חושית. כדאי להציג בפני התינוקת בכל פעם צעצוע או שניים על מנת לעורר בהם עניין ולהחליף בכל כמה זמן.
אין חוקית חד משמעית לגבי הרכבת פאזל או הבחנה בצבעים בגיל זה, מדובר בתהליך מתמשך של יכולות קוגניטיביות חדשות שנבנות לאט לאט.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)