צינון קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון קבוע
    עמית
    17/02/2013

יש לי תינוקת בת שלושה חודשים שמגיל חודש היא מצוננת כל הזמן.
    כמובן שזה מפריע לה לינוק.
    ברגע שראיתי שהיא לא מצליחה לינוק ומשתנקת,קניתי לה "אוטריויני" תרסיס מים ומלח לתינוקות.
    זה אמנם עוזר,אך הצינון לא עובר וכל פעם אני צריכה לרסס לה.
    באיזה שהוא שלב,התחלתי לטפטף לה חלב אם לנחירים וזה אמנם עוזר אבל שוב,אחרי מס' שעות היא שוב סתומה באף..זה לא עובר לה ,כבר חודשיים..בא והולך.היא לבושה טוב ואני מחממת את הבית.
    אתמול ראיתי נזלת יבשה אדומה בנחיר,אני חוששת שזה כבר מגרה יותא מידי את הרירית.
    מה יש לי לעשות?
    לא לפתוח את האף זה אומר שהיא לא יונקת בכלל והיא צריכה לעלות במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון קבוע

הוספת תגובה

• צינון קבוע - תגובה

נירה מירון
    17/02/2013

שלום עמית
    אנו עוסקים בפורום בהתפתחות סנסו מוטורית ושאלתך היא מתחום רפואת הילדים.
    מניסיוני האישי אני יכולה לומר שישנם ילדים רבים שנולדים עם פיזולוגיה שתוצאותיה הן נזלת אין סופית (פוליפים מוגדלים , שקד שלישי וכו). במקרים רבים מאד הנזלת נמשכת שנים ארוכות (עד גיל חמש).ולעיתים יש צורך בהליך ניתוחי- להוצאת נוזלים שהצטברו באוזן או הוצאת פוליפים ושקד.
    יש מגוון גישות ושיטות- החל בטיפולים קונבנציונלים ועד לרפואה משלימה שעשויה להיות יעילה.
    אני מציעה להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון- לאבחון הבעיה. ולאחר מכן לבחון דרכים לטיפול.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו