מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחקיםאנונימית01/03/2013
שלום שוב,
כפי שציינתי, בתי בת חודשיים וחצי מתוקן (4 כרונולוגי).
אני נוהגת לשים אותה במהלך היום באוניברסיטה ובלול ולהדליק לה מובייל
ומניחה לה לשחק לבד.
השאלה שלי היא כמה זמן אפשר להניח לה לשחק לבד הרי שאני מרגישה
שאני אפילו קצת "מזניחה" אותה בלתת לה לשחק לבד.
כמובן שאני נושאת אותה על הידיים, מדברת אליה
אבל אני לא יודעת כיצד כל זה אמור להתחלק.
צריך לתת לה הרבה לשחק לבד? או שלהיות כל הזמן איתה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים - תגובה
נירה מירון03/03/2013שלום אולגה. יש ילדים שיכולים לבלות זמן רב יותר עם עצמם ויש ילדים שיותר זקוקים לחברה. וזה בסדר גמור. עם זאת- איני ממליצה על שכיבה מרובה על הגב. כשבתך מתבוננת במובייל, על גבה- היא אינה מתנועעת דיה. השכיבי אותה על הבטן , על מנת שלמשחק תהיה תועלת מוטורית ובתך תהפוך לפעילה בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים- המשך
אנונימית03/03/2013האם גם לשכב באוניברסיטה אין תועלת?
כל פעם כשאני שמה אותה על הבטן היא מתחילה לבכות.
לכן אני משתדלת לשים אותה על הבטן בכל החלפת חיתול אבל זה יוצא למעט יותר זמן, כך שאני לא מאמינה שגם תוכל לשחק תוך כדי שכיבה על הבטן לצערי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים- המשך - תגובה
נירה מירון06/03/2013הי אולגה.
לכל תנוחה יש תועלת .עם זאת כדאי להקפיד על גיוון במנחים- ולאפשר גם שכיבה על הצד ועל הבטן.
חשוב מאד ללמד את התינוק לשכב על בטנו משום שההתפתחות המוטורית תלוייה ביכולת לשכב על הבטן, להשען על המרפקים ולהרים את הראש.
יש בפורום שלנו תרגילים רבים לעידוד השכיבה על הבטן- נסי לאתר אותם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)