תנוחת ידיים בזמן הרמת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנוחת ידיים בזמן הרמת ראש
    מיכל
    04/03/2013

שלום,
    בני בן שלושה חודשים. כאשר הוא שוכב על בטנו הוא מרים את הראש שלו גבוה ולאורך זמן רב (אך לא מיישר זרועות).
    רציתי לשאול לגבי תנוחת הידיים. נראה לי שאת היד השמאלית הוא מניח קדימה בצורה נכונה (באופן כזה שבהמשך יוכל ליישר אותה ולדחוף עצמו גבוה יותר), אבל את היד הימנית הוא שולח הצדה (בזוית של 90 מעלות מהגוף), כך שבעצם הוא לא יכול להשתמש בה. כאשר אני מנסה להניח אותה קדימה, הוא שב ומחזיר אותה הצדה.

האם אני צריכה להמשיך ולשנות את תנוחת היד?
    או שזה תקין והוא יעביר אותה קדימה לבד עם הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנוחת ידיים בזמן הרמת ראש

הוספת תגובה

• תנוחת ידיים בזמן הרמת ראש - תגובה

נירה מירון
    06/03/2013

שלום מיכל
    הבאת הידיים לקו האמצע של הגוף היא אכן חלק מרפטואר התנועות , ומסייעת להשענות על המרפקים בשכיבה על הבטן. קשה לי לומר דרך הרשת האם מדובר בקושי .
    נסי לשכב מולו על בטנך ולהציע לבנך צעצוע קטן שיוכל להושיט אליו את היד. הושיטי את החפץ כך שיצטרך להפעיל את היד בה הוא פחות משתמש.
    - שבי מאחוריו , כשהוא על בטנו , והושיטי חפץ מהצד אל היד הימנית. השתדלי גם בשכיבה על הגב-להושיט אליו חפצים גם אל יד ימין.
    אלו יסייעו לחזוק השרירים- אם אכן הם חלשים יותר ביד זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו