בן שישה וחצי חודשים לא מתהפך מהבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שישה וחצי חודשים לא מתהפך מהבטן
    נעמה
    18/04/2013

שלום, בני בן שישה וחצי חודשים, בימים האחרונים החל להתהפך מהגב אל הבטן משני הצדדים. אך אינו אוהב להיות על הבטן (למרות שאני לא מוותרת לו) ואינו מנסה אפילו להתהפך מהבטן לגב, כך כשהוא מתהפך מהגב אל הבטן הוא נתקע...
    האם אני צריכה לחשוש? איך אוכל לעזור לו להתהפך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שישה וחצי חודשים לא מתהפך מהבטן - תגובה

נירה מירון
    18/04/2013

שלום נעמה. אין צורך לדאוג אבל כדאי לסייע בתרגילים לשיפור השכיבה על הבטן וה התהפכות. תוכלי לקרוא בפורום שלנו על תרגילים להתהפכות(רשמי בחיפוש- התהפכות) וכדאי גם לגשת לאבחון מסודר אצל מדריכה להתפתחות תינוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שישה וחצי חודשים לא מתהפך מהבטן - תגובה

נירה מירון
    20/04/2013

הי נעמה. ההתהפכות מהבטן לגב מחייבת כפיפה של הראש והכתפיים. כאשר את מתארת שבנך אינו אוהב לשהות על בטנו אני יכולה לשער כי תנועה זו של כפיפה פחות נוחה לו בגלל שכיבה מרובה על הגב. תרגיל שיכול לסייע לכפיפה זו: השכיבי אותו על גבו. טפחי על בית החזה להורדת מתח מיותר. אחזי את כף רגלו בכף ידו בשני הצדדים. יד ימין אוחז ברגל ימין ושמאל בשמאל. ידיך אוחזות בארבע גפיו. גלגלי אותו בעדינות לצדו הימני ואחר לשמאל. בעודך ממשיכה לאחוז בגפיו. חזרי על התרגיל גם ביד ורגל נגדית -מספר פעמים ביום. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו