הצילו, בעיה בישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו, בעיה בישיבה
    קרן
    17/03/2008

שלום רב,
    בתי היקרה מכל יושבת על הרצפה ולפעמים היא זורקת את עצמה אחורנית, אולי גם נופלת לפעמים
    ואני ממש לא יודעת מה לעשות, ממש מפחדת שיגרם לה נזק
    היום זה קרה לה פעמיים בגן, לפעמים קורה לה בבית, זה בלתי אפשרי למנוע את זה כי איך שאני מושיבה אותה עם תמיכה בגב, היא זוחלת וזזה. בגן אין סיכוי שירדפו אחריה
    היא בת שנה בשבוע הבא, דרך אגב.
    התחילה לזחול לפני כ 3 שבועות, זוחלת על שש.

תודה מראש
    המפוחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו, בעיה בישיבה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

דבי גרוס דולב
    17/03/2008

ערב טוב
    ממה שאני מבינה אתם מושיבים את בתכם לפני שהיא למדה להתישב בעצמה.?
    אם זה המצב אז זו הסיבה לנפילות הרבות, כנראה שגופה עדיין לא מוכן לישיבה שצריכה לקרות עצמאית. אני מאוד לא ממליצה על הושבה טרם עת.
    עקבו אחר התפתחותה וודאו שאכן הזחילה מתקדמת יפה ושלאחריה מתחילה התישבות עצמאית.
    בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפחות תינוקות
    ינוקט- אבחונים ושיעורים פרטים
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבי, היא מתיישבת לבד!!

קרן
    18/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו, בעיה בישיבה

שירי קאשי
    18/03/2008

הי קרן,
    כמובן שללא אבחון מסודר אני לא יכולה לתת דיאגנוזה מדוייקת אבל נראה שלבתך יש חסר בשיווי משקל. חשוב בשלב זה לפנות למדריכה לאבחון ומתן תרגילים ספציפיים כיוון שהעיכוב כבר משמעותי, ובינתיים תמכו בה בעזרת התרגילים הבאים:
    1. הנפות באויר, שינויים במרחב על מנת להפעיל את מערכת שיווי המשקל.
    2. לשים אותה על הכתפיים שלך. תחילה אחיז בגבו אבל אם היא יציבה עיברי לאחוז רק באגנה על מנת שתאזן עצמה על ידי תנועתיות של עמוד השדרה. בתנוחה זו להתכופף מעט קדימה, מעט אחורה ולצדדים. לתת לה שהות להגיב על ידי כך שתאזן עצמה. אם את חשה בהתחלה חוסר בטחון עשי זאת כשמשהו עומד מאחוריך על מנת לשמור שלא תיפול.
    3. בישיבה משוכלת על כדור פיזיו להניע לכל הכיוונים וגם פה לתת לה שהות להגיב ולאזן עצמה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לקרן

דבי גרוס דולב
    18/03/2008

הי קרן
    אם היא מתיישבת לבד (האם ממצב של עמידת 6?) ועדיין נופלת כדאי אולי לברר למה, שכן תינוק שמצליח להתישב לבד אמור כבר להיות יציב מספיק גם להשאר שם.
    לא כדאי להילחץ אבל כדאי לאבחן לקבל תרגילים לחיזוק ולמתן במחון תנועה מלא,
    אשמח לעמוד לרשותך ליעוץ טלפוני או לשיעור פרטי
    בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו