תינוק בן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 8 חודשים
    נרי
    08/05/2013

שלום רב,
    בני בן 8 חודשים. מתהפך מהבטן לגב מיד, נשכב על הגב ולא מראה שום סימן להתהפכות מהגב לבטן. אני מעודדת אותו עם התעמלות לצדדים אבל הוא נשכב, משחק, מזיז המון את הרגליים וזהו. מכיוון שהוא מיד מתהפך הוא לא נמצא על הבטן. הוא כן יושב יציב כאשר מניחים אותו במצב ישיבה, משחק, אוחז יפה צעצועים, מקשקש בהברות חמודות....
    איך לעודד שכיבה על הבטן? יש מקום לדאגה...אני יודעת שלא משווים אבל בד"כ בגיל כזה יש תינוקות זוחלים...איך אדע אם זה הקצב או שאולי ישנה בעיה...

תדה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 8 חודשים

הוספת תגובה

• תינוק בן 8 חודשים - תגובה

נירה מירון
    08/05/2013

שלום נוני. בגיל זה הייתי רוצה לראות שכיבה על הבטן השענות על המרפקים וזחילה. אין צורך לדאוג-עיכוב שכזה נובע לרוב שמגיבה מועטה על הבטן בחודשים הראשונים. ותרגילים פשוטים יסייעו להדביק את הפער במהירות. כדי לפנות למדריכה להתפתחות תינוקות ולקבל הדרכה פשוטה איך לקדם את העיניין. בהצלחה ואל תדאגי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו