מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מחזיק לבד את הבקבוקמורן24/06/2013
שלום,
בני בן שנה וארבעה חודשים. תינוק חייכן ופעלתן מאוד.
מטריד אותי משהו קטן הוא לא מחזיק את הבקבוק שלו בזמן אכילה/שתיה לא כי הוא לא יודע אלא מתוך מקום של פינוקי.
הוא שותה ואוכל רק עם מקרבים לו לפה ומחזיקים לו עד סיום.
פעמים אחידות שהוא שותה לבד
השאלה איך לגרום לו להחזיק לבד (ניסיתי כבר ידיות וכוס).
הוא עתיד להיכנס למעון בספטמבר הקרוב ואני קצת מוטרדת מעניין זה
אודה לעצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מחזיק לבד את הבקבוק - תגובה
נירה מירון25/06/2013שלום מורן.
מדבריך אני מבינה שלילדך יש את היכולת המוטורית לאחוז את הבקבוק ואי אחיזת הבקבוק נובעת מפינוק, או מה שאני קוראת לו מוטיבציה נמוכה.
לכאורה מדובר בסך הכל בבקבוק. אבל מעבר לזה יש כאן נושאים חשובים שכדאי לתת עליהם את הדעת:
חינוך לעצמאות
כיצד ללמד את הילד להתגבר על מכשולים
כיצד ללמד את הילד להתמודד עם תיסכול
מה תפקידנו ההורי בהתמודדות של הילד?
כיצד אנחנו מעצימים את ילדנו בצורה כזו שיתגבר על מכשולים ויתאמץ גם כשקשה?
בפועל אני מציעה פשוט לא להחזיק עבורו את הבקבוק. הושיטי אליו את הבקבוק אבל אל תכניסי את הפטמה לפיו.
אם תהיי נחושה, לא מתוך כעס, הוא ילמד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)