מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנה וחציאורלי28/06/2013
היי,
בתי בת שנה וחצי וטרם הולכת וגם לא מדברת, יותר נכון מדברת, מקשקשת המון המון אפילו ללא הפסקה אבל מילים שלמות לא, אבא כן. זה נחשב איחור בהתאם לגילה?
לגבי הליכה, בני הלך בגיל שנתיים בגלל גמישות יתר שאובחנה, נדמה שהסיפור פה אותו דבר. יש לי ביקור בטיפת חלב שבוע הבא עבור חיסון, לא ביקרתי שם המון זמן כך שלא היה מי שיאמר לי על האיחורים.
אני כבר אמא שניה ומנוסה מאוד אבל משום מה שכחתי מתי זה כבר נחשב איחור וצריך לטפל בזה. זה איחור רציני ומה עלי לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה וחצי - תגובה
דבי גרוס דולב28/06/2013הי אורלי
לגבי הדיבור לא אוכל לייעץ לך אלא קלינאית תקשורת.
לגבי ההליכה- אנו מצפים להליכה עצמאית עד גיל שנה וחצי. לאור ההיסטוריה המשפחתית בהחלט יתכן כי לביתך יש את אותה הבעיה ממנה סבל בנך. גמישות יתר ניתנת לאבחון כבר בגיל כמה חודשים וחשוב לטפל בה בכל שלב בה אובחנה ולא רק בשל העיכוב שהיא גורמת בגיל זה אלא בשל קשיים בגילאים מאוחרים אף יותר.
אני ממליצה בחום לפנות לאיש מקצוע, לקבל אבחון ולטפל בהקדם אם יש צורך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)