מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 4 חודשים רוצה לשבתקרן08/08/2013
בוקר טוב..
הבן שלי בן 4 חודשיים וכבר מגיל 3 חודשים הוא רוצה לשבת כל הזמן, כאשר הוא על הידיים הוא לא מוכן לתנוחה של שכיבה או נטייה מעט אחורה אלא מתעקש לשבת בלבד!! אמת שזה נחמד אבל האם לא יכול להגרם לו נזק לעמוד השדרה מפאת הגיל הצעיר שלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 4 חודשים רוצה לשבת - תגובה
נירה מירון08/08/2013הי קרן. הצורך של התינוק להזדקף לפני שהוא זוחל או מתיישב מעידה על מתח שרירי עקב שכיבה מרובה על הגב. אין בכך לגרום לנזק לעמוד השדרה אך במושגים של התפתחות ויציבה מדובר על יציבה שאינה נכונה וגם אינה נוחה. אני מציעה לאפשר לתינוק שכיבה מרובה על בטנו בזמן עירות וכמה שיותר זמן ריצפה. תוכלי למצוא בפורום תרגילים רבים לעידוד השכיבה על הבטן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק רוצה לשבת
קרן08/08/2013אדרבה הוא שוכב המון על הבטן מגיל אפס וגם מרים את ראשו מגיל חודשיים וביציבות רבה, אני נותנת לו המון להיות על המזרן גם לבד וגם איתו ומעודדת אותו להתהפך, הוא פשוט נראה לי ממהר מידי לגילו ברצון לשבת....ורק כך הוא רוצה להיות , שוב בהטייה אחורנית כשהוא עלי הוא פשוט לא מוכן להיות אך ורק בישיבה כל הזמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק רוצה לשבת - תגובה
נירה מירון08/08/2013אם הוא מבלה הרבה על בטנו זה מצויין. השתדלי לא לייצר מצבים של ישיבה ,לא להושיב בטרמפולינה ולא להושיב עליך. אם ישהה על בטנו יתחיל לזחול בקרוב ומשם יתיישב בעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)