מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת מאוננת?בת תשעה חודשיםעמית13/08/2013
אני לא יודעת אם אני מדמיינת אבל נראה לי שהיא כמו מאוננת,
כל פעם שאני מניחה אותה על הבטן לזחול (היא יודעת) היא מתנענעת חזק שהאזור בטיטול על הריצפה,ויכולה ככה להתנועע אפילו חצי שעה,לאחרונה גיליתי שהיא נרדמת,עוצמת עיניים תוך כדי וסוג ישנה,שאני מרימה אותה היא פורצת בבכי.
כאילו לקחתי ממנה משו נעים..
זה לא משו חד פעמי או קצר,זה הפך להיות תעסוקה נחמדה בשבילה,בזמן הזה לא משנה איזה משחק אני אשים לה ,היא לא מתייחסת,כאילו שקועה בזה..ומבחינתה אני עסוקה בזה עד שאני ארים אותה לישיבה או משו..היא לא מפסיקה..
והמצב הוא כזה שאם אני לא באזור להסיח את תשומת ליבה ולשנות לה תנוחה אז זה מה שהיא תעשה,מבחינתה שעה רצופה..ואז היא נרדמת (מעניין שמצליחה לאחוז את הראש גבוה שהיא ישנה )
מה אתן אומרות?מישי מכירה תופעה כזאת?
יש לציין שהיא לא נוגעת בשום דבר רק מתחככת עם הרצפה בצורה שהידיים תומכות מקדימה..
מה עושים?בת ראשונה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת מאוננת?בת תשעה חודשים - תגובה
נירה מירון13/08/2013שלום עמית. נתקלתי בתופעה כזו (דווקא עם בן שהיה בסדנא שלי). התופעה לכשעצמה כמובן אינה חריגה. מה שכדאי לבדוק הוא התכיפות שלה ובאיזו מידה היא מקדישה לכך זמן " על חשבון" פעילות אחרת. אני מציעה להתייעץ על כך עם רופא הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)