תינוקת מאוננת?בת תשעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מאוננת?בת תשעה חודשים
    עמית
    13/08/2013

אני לא יודעת אם אני מדמיינת אבל נראה לי שהיא כמו מאוננת,
    כל פעם שאני מניחה אותה על הבטן לזחול (היא יודעת) היא מתנענעת חזק שהאזור בטיטול על הריצפה,ויכולה ככה להתנועע אפילו חצי שעה,לאחרונה גיליתי שהיא נרדמת,עוצמת עיניים תוך כדי וסוג ישנה,שאני מרימה אותה היא פורצת בבכי.
    כאילו לקחתי ממנה משו נעים..
    זה לא משו חד פעמי או קצר,זה הפך להיות תעסוקה נחמדה בשבילה,בזמן הזה לא משנה איזה משחק אני אשים לה ,היא לא מתייחסת,כאילו שקועה בזה..ומבחינתה אני עסוקה בזה עד שאני ארים אותה לישיבה או משו..היא לא מפסיקה..
    והמצב הוא כזה שאם אני לא באזור להסיח את תשומת ליבה ולשנות לה תנוחה אז זה מה שהיא תעשה,מבחינתה שעה רצופה..ואז היא נרדמת (מעניין שמצליחה לאחוז את הראש גבוה שהיא ישנה )
    מה אתן אומרות?מישי מכירה תופעה כזאת?
    יש לציין שהיא לא נוגעת בשום דבר רק מתחככת עם הרצפה בצורה שהידיים תומכות מקדימה..
    מה עושים?בת ראשונה..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת מאוננת?בת תשעה חודשים - תגובה

נירה מירון
    13/08/2013

שלום עמית. נתקלתי בתופעה כזו (דווקא עם בן שהיה בסדנא שלי). התופעה לכשעצמה כמובן אינה חריגה. מה שכדאי לבדוק הוא התכיפות שלה ובאיזו מידה היא מקדישה לכך זמן " על חשבון" פעילות אחרת. אני מציעה להתייעץ על כך עם רופא הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו