מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת חסרת סבלנותדריה11/09/2013
שלום התינוקת שלי בת שלושה וחצי חודשים. יש לי שתי שאלות:
1. היא די חסרת סבלנות. אחרי 5-10דק' מקסימום היא מתחילה לבכות ולהתלונן אני מוצאת את עצמי כל הזמן מעסיקה אותה ומנסה למצוא דרכים חדשות איך להעסיק אותה כך שלא תתלונן. מיותר לציין שזה מאוד מגביל בהתעסקות השוטפת שלי בבית. האם זה תקין?
2. היא מנסה להתיישב דרך הבטן ולא דרך הצד. יש כאלו שאמרו לי שזה לא תקין ויש כאלו שאומרים לי לתת לה להתפתח בדרך שלה מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת חסרת סבלנות - תגובה
דבי גרוס דולב11/09/2013הי דריה
חוסר נינוחות ורצון לשינויים אופייני לגילה של ביתך ותינוקות רבים מתקשים לשהות במקום אחד שאיננו הידיים. אין הרבה שניתן לעשות מול זה חוץ ולהמשיך ולנסות להשכיב על מזרון הפעילות, לקחת בידיים כשקשה ולהרגיע. ככל שהתינוק גדל, כך הוא מתרגל יותר לעולם, לשגרה ולשהטת עצמאית.
התרוממות דרך שרירי הבטן אכן אינה בריאה להתפתחות המוטורית של התינוק ולכן כדאי למנוע אותה ע"י הקטנת השימוש בטרמפולינות למיניהם וע"י המנעות ממשיכת התינוק בידיו לישיבה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)