מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוכנה לשחק לבדריקי21/05/2007
בתי בת 8 וחצי חודשים, היא עדיין לא זוחלת היא פשוט מתגלגלת מהבטן לגב על מנת להגיע לכל דבר, הבעיה שלי שהיא איננה מוכנה בשום אופן להעסיק את עצמה לבד . היא כל היום רוצה שאני אשב ואשחק איתה, אני לא יכולה לעזוב אותה אפילו ל-5 דקות , אם אני קמה מלידה היא צועקת בוכה ומשתוללת.
אני מנסה לא להתרגש מהבכי שלה ולא להיכנע לה אבל היא לא מפסיקה.
אפילו כשהיא רואה טלוויזיה או דיסק ב-DVD היא רוצה שיהיו צמודים אליה.
מה אני יכולה לעשות על מנת להפסיק לה את ההרגל הזה כדי שתלמד לשחק גם לבד?
אשמח לעצה ,
בברכה ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דבי גרוס דולב21/05/2007היי
ראשית אני ממליץ לך לקרוא את המאמר שמופיע באתר של BOEK שלנו על זחילה והנה הקישור:
http://beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3050
בתך צריכה להמנע מישיבה , אלא עם כן היא מגיעה לשם עצמאית ( ועדיף דרך שכיבה על הבטן ולא מהגב) .
אנו בימים חיים, עדיף לה שתהיה יחפה ואפילו ללא מכנסיים. נסי ללמד אותה לדחוף עם הרגליים שלה ע"י הצמדתם אל הרצפה, אל כרית ושתם כל מני מצבים שהיא תוכל לדחוף. מעבר לכך, שימי אותה על רגליך על הרצפה ושמי צעצוע מעבר לרגל כדי שהיא תטפס מעבר לרגל שלך - עשי את זה כמה פעמים ולאט לאט הגדילי את האתגר.
לגבי ההתנהגות שאת מציינת, בתך יודעת שאת תגיבי לבכי שלה ולכן היא בוכה. מה שאת יכולה לנסות הוא לבוא אל בתך להגיד לה שאת הולכת לעיסוקך ושאת משאירה אותה לבד, אם היא רוצה אותך שתקרא לך. היא מן הסתם תצרח כי זה לא בדיוק מה שהיא רוצה אך לאט לאט זה יפסק. את יכולה לעשות את מדורג ע"י השארות איתה בחדר שהיא נמצאת אך לתת לה את המרחב שלה.
לגבי הגירוים. נסי לתת לה לא יותר מ3 צעצועים. לפעמים מרוב צעצועים מגיע השעמום...
בהצלחה
עידן דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)