תינוק בן חודש ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש ושבוע
    עדי
    30/03/2008

שלום, הבן שלי בן חודש ושבוע והוא אוכל בערך כל 3-4 שעות. הבעיה היא שלאחר האוכל הואישר נרדם ואם אני מנסה להעיר אותו בשביל לשחק איתו הוא מייד מבקש שוב אוכל.הוא ער בממוצע 5-7 שעות ביום ובכל רגע בו הוא ער הוא מחפש אחרי אוכל, ואח"כ שוב מצליח להירדם רק עם הארוחה הבאה או עם נדנוד על הידיים. אני לא מצליחה לגרום לו להרדם לבד. בנוסף- הוא גם לא מחייך עדיין כשהוא רואה או שומע אותי. רק כאשר מתחיל לשקוע בשינה הוא מחייך- וזה לא נראה לי חיוך רצוני.
    מה אפשר לעשות כדי שיחייך ושיהיה עירני בלי לבקש אוכל? אני לא יודעת אם זה באמת רעב אבל כשמציעים לו מוצץ הוא לא מעוניין ורק עם הבקבוק עם האוכל הוא נרגע.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש ושבוע

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

דבי גרוס דולב
    30/03/2008

הי עדי
    אתחיל ואומר שאין צורך להעיר תינוק כדי לשחק איתו, תני לו לישון כמה שצריך ושחקי איתו כשהוא ער מרצונו.
    אצל תינוק צעיר כ"כ קיים רפלקס היניקה לכן כמעט בכל זמן נתון, יהיה התינוק מוכן לינוק או לקחת בקבוק, מאוד מאוד מומלץ לעקוב אחרי הוראות היצרן ולא להאכיל יותר מידי כי אז נותר מעגל סגור של האכלה, גזים, ושוב האכלה שיוצרת גזים.
    נסי להרגיע את תינוקך באמצעים אחרים- ערסלי אותו היטב והוסיפי לכך תנועה מונוטונית או קפיצה על כדור פזיו, תני לא מגע עמוק בכל הגוף, השתמשי בקולך על מנת להרגיע, צאי לטיול, השתמשי במנשא בד ותני לו הרבה חוויות שלתנועה במרחב עם או בלי מוזיקה,ובכל מקרה נסי להאכיל אותו כשאת באמת חושבת שהוא רעב. תחליפי חלב אם משביעים מאוד ולא כדאי שיהוו תשובה לכל חוסר שקט. טבעי ןנורמלי שתינוק צעיר כ"כ יזדקק לתנועה על מנת להרדם.
    בקשר לחיוך- זה בסדר שהחיוך עדיין לא רצוני בגיל זה.
    שיהיה בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו