אמא שרותחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שרותחת
    דלית
    30/10/2013

על הסופר פארם די נמעס כמה פניות עשיתי כבר !!אולי תעזרו לי להפציץ את הסופר פארם בתלונות -
    לא יודעת למה החליטו להוציא מהמדף את מוצרי טומי טיפי ומה לעשות שהבת שלי מכורה רק לזה !!!
    וזה המקום הכי קרוב לבית !!!! מנסה לגרום להם למען כל ההורים להחזיר את זה למדף !!! (אני ועוד קבוצת חברות מתוסכלות)
    הם שכחו לרגע שהתפקיד שלהם הוא לדאוג שהקונים שהם יהיו מרוצים??? מיוצר לציין שזה מותג ידוע ופפולרי מאוד ככה ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שרותחת

הוספת תגובה

• אמא שרותחת - תגובה

נירה מירון
    30/10/2013

שלום דלית. ארשה לעצמי אמירה כמדריכה להתפתחות תינוקות: ההיקשרות של תינוק לחפץ צריכה להישמר בגבול. כשילד מתמכר (לדבריך)לחפץ מסויים פירושו חוסר גבולות. היכולת להסתגל לשינויים ולהיות ורסביליטי חשובה מאין כמוה להתמודדות עם חסר,קושי ותסכול-רגשות שהם חלק מהחיים. אני מציעה לקחת את השינוי בארסנל המוצרים שלסופר פארם כהזדמנות ללמד את הילדה להתמודד עם תסכול וקושי הנובעים משינוי התנאים וההרגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו