תינוק ומחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק ומחשב
    ל
    02/01/2014

שלום רב,
    לפני ארבעה חודשים, עברתי עם בן זוגי ובני (אז בן 4 חודשים) ללונדון לצורך לימודי דוקטורט. במהלך תקופה זו, כמעט מדי ערב, אנחנו מתקשרים להורים באמצעות המחשב (תוכנת סקייפ) על מנת שנוכל לשמור על קשר, ועל מנת שהם יוכלו לראות את הנכד. עכשיו, שהוא כבר בן 8 חודשים, הוא גם מתעניין בבני השיחה, מחייך אליהם לפעמים ומשתף פעולה עם השיחה.
    לפני כמה ימים מישהו אמר לי שהדבר יכול לגרום לבעיות התפתחויות לבני. אינני רואה שלבני יש קשיי התפתחות ואינני יודעת כיצד שעה כזו בערב לפני השינה יכולה לפגוע בו, אך אינני מומחית כמובן ולכן ברצוני לשאול האם יש אמת בטענה הזו? במידה וכן, אשמח לדעת מהו בדיוק הקושי שיכול להגרם כתוצאה משימוש כזה במחשב.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק ומחשב

הוספת תגובה

• תינוק ומחשב - תגובה

נירה מירון
    03/01/2014

שלום לך.
    מסכים אינם מועילים לבריאתנו. אולם-
    אני מניחה שבנך אינו יושב מול המסך במשך שעה?
    המצלמה ניתנת לכיוון ואפשר לכוונה אליו בזמן שהוא משחק , או עסוק בעיניניו. הקשר עם סבא וסבתא חשוב לא פחות להתפתחות, ולא הייתי מוותרת עליו. אם הילד פעיל במשך היום, נמצא הרבה על הריצפה ( היא בוודאי מחוממת), תנועתי ומפותח- אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו