תינוקת לא מתגעגעת להוריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת לא מתגעגעת להוריה?
    אבי
    14/02/2014

שלום לכולם
    יש לנו תינוקת מקסימה בת 7 חודשים. חייכנית ועליזה ללא חרדת זרים בכלל

מה שמעניין אותי לדעת זה מדוע היא מוכנה להיות בידיים אצל כל אחד ולשחק איתו ולא מראה שום סימן של " אבא , אמא קחו אותי מהר!" ממש לא

לדוגמא

עקב מיון בבית חולים של אדם מהמשפחה נאלצנו להשאיר אותה אצל הוריי אישתי למשך יום שלם מהבוקר עד הלילה והייתי בטוח שנחזור לקחת אותה היא ממש תראה סימני געגוע עזים

ולהפתעתי לא הראתה שום סימן געגוע לא כלפיי ולא כלפי אישתי

יש לציין שאנחנו איתה המוןן ומשחקים איתה ומעריפים עליה אהבה אין סופית מלאה בתשומת לב תמיד

הילדה בריאה חייכנית עם שמחה (קצת עצבנית באופי) :)

מה עושים והאם זה תקין? יש מצב שלא מעניין אותה מי אנחנו? חחח זה ממש מציק לי כאבא להבין שבעצם היא שמה אותי באותו רמה כמו כולם (לפחות ככה זה נראה) ואני חייב להבין את זה. בטיפת חלב לא קבלתי תשובה לזה

תודה רבה לכל המבינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת לא מתגעגעת להוריה?

הוספת תגובה

• תינוקת לא מתגעגעת להוריה? - תגובה

נירה מירון
    14/02/2014

שלום אבי. תינוקות שנפרדים בשמחה מהוריהם וחוזרים אל ההורים ללא סימני מצוקה הם תינוקות בריאים ובטוחים בעצמם. היכולת להפרד בצורה טובה היא יכולת נרכשת. נשמע שהתינוקת המקסימה שלך היא תינוקת בטוחה ,אהובה ושמחה ואין כל סיבה לדאגה. אין זה מראה שאתם לא מעניינים אותה - אלא שהיא שמחה על מוכחות סבא וסבתא וכן שמחה לשובכם- מבלי להיות חרדה או מבוהלת. זה נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו