מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת לא מתגעגעת להוריה?אבי14/02/2014
שלום לכולם
יש לנו תינוקת מקסימה בת 7 חודשים. חייכנית ועליזה ללא חרדת זרים בכלל
מה שמעניין אותי לדעת זה מדוע היא מוכנה להיות בידיים אצל כל אחד ולשחק איתו ולא מראה שום סימן של " אבא , אמא קחו אותי מהר!" ממש לא
לדוגמא
עקב מיון בבית חולים של אדם מהמשפחה נאלצנו להשאיר אותה אצל הוריי אישתי למשך יום שלם מהבוקר עד הלילה והייתי בטוח שנחזור לקחת אותה היא ממש תראה סימני געגוע עזים
ולהפתעתי לא הראתה שום סימן געגוע לא כלפיי ולא כלפי אישתי
יש לציין שאנחנו איתה המוןן ומשחקים איתה ומעריפים עליה אהבה אין סופית מלאה בתשומת לב תמיד
הילדה בריאה חייכנית עם שמחה (קצת עצבנית באופי) :)
מה עושים והאם זה תקין? יש מצב שלא מעניין אותה מי אנחנו? חחח זה ממש מציק לי כאבא להבין שבעצם היא שמה אותי באותו רמה כמו כולם (לפחות ככה זה נראה) ואני חייב להבין את זה. בטיפת חלב לא קבלתי תשובה לזה
תודה רבה לכל המבינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת לא מתגעגעת להוריה? - תגובה
נירה מירון14/02/2014שלום אבי. תינוקות שנפרדים בשמחה מהוריהם וחוזרים אל ההורים ללא סימני מצוקה הם תינוקות בריאים ובטוחים בעצמם. היכולת להפרד בצורה טובה היא יכולת נרכשת. נשמע שהתינוקת המקסימה שלך היא תינוקת בטוחה ,אהובה ושמחה ואין כל סיבה לדאגה. אין זה מראה שאתם לא מעניינים אותה - אלא שהיא שמחה על מוכחות סבא וסבתא וכן שמחה לשובכם- מבלי להיות חרדה או מבוהלת. זה נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)