מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת מוצץשבי24/06/2014
שלום התינוק שלי בן שבועיים ואני רוצה להרגיל אותו למוצץ השאלה שלי איך לבחור מוצץ הוא התחיל לקחת בקבוק שאוב מאוד יפה של טומי טיפי מאוד אוהב את צורת פטמה הזו (בדקנו כמה ) בעלי קנה מוצץ מאותה סדרה עליו קיבלנו המלצות חמות ....אבל אני בהתלבטות האם לחכות עוד קצת ?רק עכשיו הוא התחיל סוף סוף לינוק טוב וגם לשתות טוב מבקבוק אבל כולם מפחידים אותי שהוא לא יקח מוצץ עם נחכה ! והאמת קשה לי שהוא כל היום רוצה לינוק אני רואה שלפעמים הוא לא רעב רק רוצה הרגעה ....
איך בוחרים מוצץ? מה כדאי להשים לב? ומתי מומלץ להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מוצץ - תגובה
נירה מירון26/06/2014אוראל יקרה. לכל תינוק יש העדפה משלו לגבי סוג המוצץ. כדאי לנסות כמה סוגים ובסופו של דבר- זה לא משנה באיזה סוג תבחרי. אורטודנטים רבים היום שהמוצץ אינו גורם נזק ללסת ולשיניים. לגבי ההנקה- אני בדעה שהנקה צריכה לספק לילד תזונה. בכל הזדמנות אחרת חבקי את ילדך, נשאי אותו על הידיים , ערסלי אותו בידיים או במנשא מערסל ואל תחששי שאת ״מפנקת ״ אותו. ילדים בגיל זה זקוקים להמון מגע- אבל(!!!)אל תאכילי כדי להרגיע. האכילי בזמנים שמומלץ לתינוק בגיל זה לאכול. האכלה על מנת להרגיע יוצרת מעגל של האכלת יתר>בכי>שוב האכלה וכאבי בטן המתפרשים פעמים רבות כגזים. דבר נוסף- לכולם יש דעה וכולם מומחים. השתדלי לא לשמוע את הקולות מסביב. האמיני באינסטינקט שלך והתייעצי עם אנשי מקצוע. ( כך עשית (-:). ודרך אגב- אני מכירה ילדים שהתחילו למצוץ מוצץ בגיל שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הרגעת אותי מאוד ....
שבי02/07/2014בנתיים היום השני לניסוי וזה הולך נפלא תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום קשר בין מוצץ להנקה
אפרת26/06/2014מוצץ מרגיע, מנחם ולפעמים שנדמה שהתינוק רעב ודוחפים לו אוכל הוא בעצם מחפש למצוץ. ואז הבחירה בין להיות דבוק לך לציצי 20 שעות ביממה או לתת בפשטות מוצץ.
אני נתתי מוצץ למן היום הראשון וכיום הוא בין 10 חודשים ואני עדיין מניקה.
עד הטעימות הוא היה בהנקה מלאה כאשר בלילה הקפדתי לתת לו בקבוק שאוב כדי שגם אחרים יתנו לו והוא לא יהיה תלוי בי.
תאמיני לי שהילד שלך יודע יפה מאוד להבדיל בין ציצי למוצץ. לא הייתי מחכה משום שאחר כך הוא לא יסכים לקחת ויהיה לך באלגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אוונט מעולים
אפרת26/06/2014נסי אותם המידה הכי קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת ושאר האמהות
נירה מירון26/06/2014לפעמים מה שעובד אצלנו לא עובד אצל האחר. אני סבורה שהלחץ שמתלווה היום אל האימהות ברובו מיותר. אתן לא "חייבות" או " מוכרחות" דבר ואל תפחדו לפעול לפי האינסטינקטים שלכם. אל תפחידו אחת את השנייה מ " מה שיקרה אם לא..." . תשתדלו להחכים אחת את השנייה בידע בלי לייצר חשש מהבאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב זה הישנים של פעם
מיכל03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)