בת שבועיים גזים ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שבועיים גזים ועצירות
    גיא
    02/07/2014

עם הבן הראשון זה לא היה אז אני חייבת להתייעץ.
    יונקת ועושה קקי אולי פעם ביום, נראה שמאוד מתאמצת וזה מלווה בגזים ובבכי. הבן הבכור שלי היה עושה כמה פעמים ביום קקי ואפילו מתוך שינה. האם זה נחשב עצירות?
    חשוב לציין שכבר הורדתי מוצרי חלב וקיטניות והתפריט שלי כדי שלא ישפיע על ההנקה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שבועיים גזים ועצירות

הוספת תגובה

• בת שבועיים גזים ועצירות - תגובה

דבי גרוס דולב
    02/07/2014

הי גיא
    אנחנו לא עוסקות בתחום הרפואי ולכן לא חכולות ליעץ בנושאי תזונה אבל כדי להקל על הגזים אני כן יכולה להמליץ על הרבה עיסויי בטן, הרמת רגליים לכיוון הראש הלוך ושוב, שהייה מרובה בתנוחת ערסול והרבה סבלנות..
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי...

שרון
    03/07/2014

כשבני היה בגיל בתך, גם הוא היה עושה פעם ביום, עד גיל 3 חודשים. חשוב לשים לב שיש כמות שתן מספקת, כלומר שיש החלפת טיטול לפחות 6-8 פעמים ביום.
    מגיל 3 חודשים ועד שהתחלנו מוצקים הוא היה עושה צואה פעם ב- 7 עד 10 ימים. הוא היה בהנקה מלאה וזה תקין.
    גם הוא סבל מגזים. אז אפשר באמת עיסויים, תנוחות ערסול, הרמת הברכיים לכיוון הבטן. ומה שלי עזר זה מדיי פעם נתתי לו 'גראפ וואטר'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות אפשריים

מיכל
    03/07/2014

מזל טוב!! שלי בת חודש, ובעיקרון היא נרגעת כשאני מניחה אותה במנשא. אם זה ממשיך, בהמלצת הרוקח, אני מביאה לה גם גרפווטר ובד"כ זה אכן עוזר. תנסי, זה בלי מרשם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו