מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שבועיים גזים ועצירותגיא02/07/2014
עם הבן הראשון זה לא היה אז אני חייבת להתייעץ.
יונקת ועושה קקי אולי פעם ביום, נראה שמאוד מתאמצת וזה מלווה בגזים ובבכי. הבן הבכור שלי היה עושה כמה פעמים ביום קקי ואפילו מתוך שינה. האם זה נחשב עצירות?
חשוב לציין שכבר הורדתי מוצרי חלב וקיטניות והתפריט שלי כדי שלא ישפיע על ההנקה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שבועיים גזים ועצירות - תגובה
דבי גרוס דולב02/07/2014הי גיא
אנחנו לא עוסקות בתחום הרפואי ולכן לא חכולות ליעץ בנושאי תזונה אבל כדי להקל על הגזים אני כן יכולה להמליץ על הרבה עיסויי בטן, הרמת רגליים לכיוון הראש הלוך ושוב, שהייה מרובה בתנוחת ערסול והרבה סבלנות..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי...
שרון03/07/2014כשבני היה בגיל בתך, גם הוא היה עושה פעם ביום, עד גיל 3 חודשים. חשוב לשים לב שיש כמות שתן מספקת, כלומר שיש החלפת טיטול לפחות 6-8 פעמים ביום.
מגיל 3 חודשים ועד שהתחלנו מוצקים הוא היה עושה צואה פעם ב- 7 עד 10 ימים. הוא היה בהנקה מלאה וזה תקין.
גם הוא סבל מגזים. אז אפשר באמת עיסויים, תנוחות ערסול, הרמת הברכיים לכיוון הבטן. ומה שלי עזר זה מדיי פעם נתתי לו 'גראפ וואטר'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות אפשריים
מיכל03/07/2014מזל טוב!! שלי בת חודש, ובעיקרון היא נרגעת כשאני מניחה אותה במנשא. אם זה ממשיך, בהמלצת הרוקח, אני מביאה לה גם גרפווטר ובד"כ זה אכן עוזר. תנסי, זה בלי מרשם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)