מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בתינוקנירית זיו07/08/2014
שלום וברכה.
- יש לנו תינוק חמוד בן 7 חודשים ,אני מתכננת לחזור לעבודה בחודש הבא .
שבוע העבודה שלי בן 4 ימים.
הלבטים שלי האם לגייס סבתא אחת ליומיים שמירה וסבתא השניה לעוד יום שמירה ואת בעלי ליום נוסף.
או לקחת מטפלת לאותם 4 ימים [ השיקול אינו כספי אלא מה נכון לתינוק ? ]
אולי אהיה ברורה יותר - האם בריא לתינוק שכל יום רואה ומטופל ע"י מישהו אחר ולא ע"י דמות קבועה ?
תודה ויום טוב - נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתינוק - תגוב
נירה מירון07/08/2014שלום נירית. אין תשובה חד משמעית לשאלות שלך. מחד, יש חשיבות לשגרת טיפול בתינוק ואי אפשר לצפות שסבתא תנהג בדיוק כמו אבא. מאידך אם לאבא והסבתות יש את סבלנות והכישורים לתת לתינוק את מה שהוא זקוק לו, הם האנשים עליהם אפשר לסמוך בעיניים עצומות. בכל מקרה טבת התינוק היא שמירה קפדנית על שגרה, שעות שינה ואוכל קבועות ומתן סביבה התפתחותית מתאימה; יציאה לטיולים בחוץ, אפשרות להסתובב באופן חופשי ( האם הוא זוחל? ) גם בבית וגם בחוץ, משחקי מגע רבים וגירויים מתאימים לגילו. הדמות שתעשה זאת בצורה הטובה ביותר היא הדמות האידאלית עבורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)