בת 9 שבועות - פתאום נבהלת ממרחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9 שבועות - פתאום נבהלת ממרחב
    דניאלה
    06/10/2014

שלום רב, בתי בת 9 שבועות, חייכנית, נינוחה, יונקת יפה ומתפתחת יפה (עברנו כבר בדיקה של גיל חודשיים). עד לפני יומיים מאוד אהבה להיות בשידת ההחתלה, לשחק, "לשוחח" איתי ולחייך. פתאום הבוקר ממש נבהלה מזה, פתחה זוג עיניים בחרדה והרימה ידיים בבהלה (כמו שהם עושים מתוך שינה) כנ"ל כאשר שמתי אותה על מזרון, כפי שאנו עושות כל יום. כמובן שמיד הרמתי אותה, חיבקתי והרגעתי אותה. בתחושה שלי פתאום המרחב מפחיד אותה, זה היה לי עם הבן הבכור בעיקר במיטה ולכן "הקטנתי" אותה באמצעות נחשוש נעים, איתו זה היה מההתחלה ככה, אצל הקטנה זה פתאומי. האם נורמלי? איך אני יכולה לעזור לה להתגבר על הפחד הזה? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 9 שבועות - פתאום נבהלת ממרחב - תגובה

נירה מירון
    07/10/2014

שלום דניאלה. הרמת הידיים מתוך בהלה היא תקינה ומתאימה לגיל ומעידהעל המצאות רפלקסים תקינים.
    סביב גיל שלושה חודשים רפלקס הבהלה יתחלף ברפלקס שיווי משקל. רפלקס זה מתפתח בשכיבה על הבקביל לחשיפת מערכת שיווי המשקל לגירוי. ככל שהילדה
    תרבה בשכיבה על הבטן , ובחווייות של תנועה - כך המערכת תיטיב להתפתח.
    שחקו עמה משחקי תנועה- ריקדו איתה, שיכבו עמה על הרצפה בטן אל בטן והתגלגלו מצד לצד וכדומה...,
    פעולות אלה,מתוך מקום בטוח ומחבק ייסעו לתהליך הטבעי של התחלפות הרפלקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו