בת חצי שנה סובלת מאי שקט בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בת חצי שנה סובלת מאי שקט בגוף
    רוני
    09/01/2015

    ביתי בת חצי שנה, מיזה שלושה ימים ברצף מתקשה להרדם למרות העייפות ומתפתלת. בועטת ברגליים וצובתת בידיים כל מה שמצליחה לתפוס. עד לפני שבועיים ינקה בלבד ובשבועיים האחרונים משלבת הנקה וסימילאק (פעמיים ביום). זה הגיע למצב שמשמונה בערב ועד אחת עשרה בלילה אני לידה במיטה ולמרות שהיא משפשפת עיניים וגמורה מעייפות הגוף שלה חסר מנוחה. ניסיתי על הידיים בתנוחת עירסול מה שגורם לה להקשתת הגב ואי נוחות, על הבטן גם לא רגועה מסובבת את הראש מצד לצד ובועטת ברגליים. חשוב לציין שזו ילדה שלא בוכה הרבה בכלל אבל לאחרונה ההרדמה של הלילה הפכה קשה ביותר. היתי אצל רופא גסטרו שאמר שהוא לא רואה שוב בעיה גסטרולוגית. היא אוכלת ועולה במשקל, ללא פליטות מרובות אבל הרבה פעמיים עולה לה והיא בולעת בחזרה. אני ממש מתוסכלת כי אני לא מצליחה לעזור לה וחוששת שאולי יש כאן משהוא מעבר שמצריך בדיקה והיתייחסות. אשמח לקבל ייעוץ בנושא איך להתקדם הלאה ולעזור לקטנטונת להשיג רוגע ושקט שיאפשרו לה להרדם.
    אודה על עזרתכם
    רוני

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בת חצי שנה סובלת מאי שקט בגוף - תגובה

    נירה מירון
    11/01/2015

    שלום רוני. לקשיי שינה עשויים להיות גורמים שונים. קשה לדעת מתאורך אם הקושי נובע מהחלפת המזון או מגורם אחר ויש לברר זאת בתשאול מפורט.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו