מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה ביחדבלה26/04/2008
שלום
בני בן 3 חודשים יש לי כמה שאלות
1. הוא מאוד אוהב להיות על הידיים ואם מורידים אותו מהידיים אז חייבים להיות לידו אחרת הוא בוכה.בשעות הערב הוא בוכה בכי הסתרי אם הוא על הידיים של מישהו אחר (אבא שלו או סבטאות) , איך שאני לוקחת אותו הוא נרגע. למען האמת אני אוהבת להחזיק אותו ואני באמת שנהנת מכל רגע איתו אך זה הגיעה למצב שאני לא יכולה לאכול או להתקלח נורמלי.
2. לפעמים (לא תמיד) הוא נרדם במיטה בערך עד שעה 12 או אחד בלילה משעה 9-10 , לאחר מכן אני מניקה אותו וזהו הוא לא מוכן לחזור יותר למיטה ,אני לוחקת אותו עוד פעם לידיים (עירסול) ומחזירהלמיטה וכך כמה פעמים מבלי לדבר איתו, כך שלבסוף אני נשברת ולוקחת אותו למיטה איתי כאשר אני ממשיכה לחבק ולהחזיק בתנוחת עירסול.
למען האמת עכשיו זה לא מפריע לי , אני פשוט מפחדת שהוא יכול להתרגל לזה.
3. מה ניתן לעשות כדי שיקח בקבוק אם חלב שאוב.
תודה מראש
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3 חודשים
שירי קאשי27/04/2008הי בלה,
ראשית הצורך שלו להרגע ולהרדם על הידיים הוא טבעי לגילו. יחד עם זאת חשוב להרגילו גם לידיים אחרות ולא רק על מנת להקל עליך אלא גם כדי לחסוך ממנו בעתיד בעיות של פחד מזרים ובהלה הקשורה במגע או קול שונים ממה שהוא רגיל. תינוק שנחשף רק לסוג אחד של גירויים עלול להתקשות בקבלת גירויים אחרים בהמשך ומצב זה יכול להשפיע על ההתפתחות.
חשוב מאוד להרגילו לזמן עם אבא או סבתא ולתת להם כילים כיצד להרגיעו. יחד עם זאת אם כבר בשלב זה הוא מראה מצוקה גדולה כשהוא בידיים שלהם, ייתכן שהוא כבר סובל מתופעת הבהלה במידה כלשהיא ולכן רצוי לעשות זאת בהדרגה ואולי אף להעזר במדריכה אשר יודעת כיצד להתמודד וכיצד להדריך אתכם באון ההתנהלות שלכם איתו.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)