מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחיזה של סכום אוכל איך מלמדים ?הדס11/08/2015
שלום הבן שלי ב9 חודשים מסרב לאכול עם סכום ורוצה רק בידים
מאוד נהנה לאכול אבל לי זה מפריעה האכילת אצבעות למרות שאני יודעת שזה שלב לכן קניתי לו סכום מעולה של טומי טיפי נראה כמו סכום אמיתי רק מותאם לפה קטן ומצד שני יש לו ידיות נעימות ורכות לאחיזה בטוחה הוא התלהב מאוד מהסכום והתחיל לנסות לאכול איתו רק האחיזה שלו מוזרה הוא לא מחזיק נכון
ושאני מתקנת הוא שוב חוזר לטעות ...אני מפחדת שזה יתקבע אצלו הטעות ויהיה קשה לתקן ....האם יש טעם ללחוץ עליו ולתקן או שזה יסתדר לאט לאט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחיזה של סכום אוכל איך מלמדים ? - תגובה
נירה מירון12/08/2015שלום הדס.
זה גיל מאד מאד מוקדם ללמוד לאחוז סכום ולהשתמש בו בצורה נכונה. התיקון החוזר עשוי לגרום לתחושת תסכול שלך ושל ילדך ולמאבק כוח מיותר. האכילה באצבעות אומנם אינה אסתטית לחלקנו אבל חשובה מאד להתפתחות המוטורית והסנסורית.
מאכלים שדורשים אכילה בכפית, תאכילי אותו את. כך ילמד את התחושה של הכנסת מזון לפה באמצעות סכום ולאט לאט יעשה זאת בצורה יעילה בעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)