תינוק בן 8 שבועות שלא מחייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 8 שבועות שלא מחייך
    רונה
    22/12/2015

תינוק שנולד בשבוע 38, אוכל טוב, מתפתח טוב מוטורית, משקל, היקף ראש וגובה באחוזון 50.
    הוא יוצר קשר עין, אבל לא לזמן ממושך (מעדיף לבהות בתקרה שצבועה בשחור לבן)
    אוהב ונרגע מלהיות על הידיים, בוכה כשמשהו מציק לו (בעיקר כשרעב)
    הבעייה היחידה שהוא כמעט ולא מחייך בגיל 8 שבועות...
    החיוך החברתי הראשון שלו היה בגיל 4 שבועות ומאז זה רק הולך ופוחת. עכשיו הוא מחייך חיוך חברתי (כתגובה למשהו שאני עושה) אולי פעם ביום, יומיים (ואני כל הזמן מחייכת אליו, שרה לו, מדברת אליו.
    אני מודאגת מכיון שלאחותי יש ילד אוטיסט.
    האם יש כאן בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן 8 שבועות שלא מחייך - תגובה

נירה מירון
    23/12/2015

רונה יקרה.
    זו סוגייה כל כך כבדת משקל וכל כך מורכבת שיש להתייעץ בה עם רופא ילדים ולא באמצעותנו.
    זה יהיה חוסר אחריות משווע מצידנו לומר משהו על קשיי תקשורת של תינוק מבלי לראותו.
    כאמירה כללית אומר שחיוך הוא חלק מתהליך חברות. תולדה של תגובה ותוצאה. אנחנו מחייכים אל התינוק או מריעים לחיוך שלו וזה מעודד אותו להמשיך.
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה...

רינת
    08/02/2016

רק רציתי לומר כאמא לתינוקת בת 7 חודשים שחשתי בדיוק כמוך לפני מספר חודשים, ולאט לאט החיוך הגיע ובגדול, כמובן שאם בהמשך לא יחייך תהיי מוטרדת אבל לעת עתה הייתי ממליצה לך להתנהג כרגיל ליהנות מהפיצי וב"ה החיוך יגיע גם יגיע!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו