מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 3 חודשים - הרמת ראשהילה17/01/2016
היי,
הקטנה בת 3 חוד מגיל חודש מרימה די יפה את הראש ומסובבת תוך כדי. לאחרונה, בשבוע האחרון אני שמה על הבטן והיא פשוט שוכבת. לעתים אוכלת את האגרוף אז אולי רעבה ואני מניקה אבל לרוב פשוט שוכבת, לא בוכה. אני מגרה עם צעצוע, שוכבת מולה עושה הכל, זו ילדה שניה. היא מרימה קצת מסתכלת ומורידה. אמרו לי כי ישנה הרבה על הבטן אז חושבת שהיא במנוחה?
מה עליי לעשות? מרגיש אולי שהראש כבד לה להרים?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
הילה17/01/2016היא ישנה די הרבה..
אבל כשערה מאוד תקשורתית מחייכת המון , עוקבת וחיונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
נירה מירון19/01/2016כמה זה הרבה? בגיל זה אנחנו מצפים ל כ 15 שעות ביממה.
בצרוף לשאלתך הקודמת כדאי לבדוק האם יש לה טונוס נמוך המתאפיין בקושי בהרמת הראש ושינה מרובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 3 חודשים - הרמת ראש - תגובה
נירה מירון19/01/2016הי הילה
קשה לומר ממה נובע הקושי להרים את הראש בשכיבה על הבטן. זה דורש אבחון מסודר של מדריכת התפתחות.
אין ספק שבגיל זה הרמת הראש חשובה וכדאי לבדוק את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)