התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    ורד
    03/02/2016

שלום :) יש לי 2 שאלות.. הבן שלי בן 3 וחצי חודשים עם חדש לרפלוקס סמוי. בשבועיים האחרונים כאשר הוא שוכב על הגב הוא לוקח את הראש לאחור כאילו כדי להסתכל על משהו מאחוריו ומקשית קצת את אזור החזה והבטן.. הוא לא נראה סובל להפך דווקא מתחיל לחייך כשעושה את זה בגלל זה אני לא בטוחה אם זה קשור לרפלוקס או לא..
    האם זה תקין? אם לא מה ניתן לעשות כדי שיפסיק?
    בנוסף כאשר הוא על הבטן ואני שמה לו ידיים מתחת לכתפיים הוא ישר מתלונן ומוציא אותן ושוכב כאשר הידיים לצדדים והוא מוכן להישאר ככה הרבה פחות זמן על הבטן ממה שהיה מסוגל פעם, איך אפשר לעזור לו?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

נירה מירון
    03/02/2016

שלום ורד
    הקשתת הגב קשורה לקושי להושיט ידיים קדימה או להישען על המרפקים בעת שכיבה על הבטן.
    האם בעקבות מה שהוגדר כריפלוקס סמוי , פחות השכבתם אותו על בטנו בחודשים הראשונים?
    יש לעבוד איתו על שיפור שכיבה על הבטן בעזרת מדריכת התפתחות מוסמכת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן..

ורד
    03/02/2016

כשרק נולד היה שוכב יפה מאד על הבטן ומאז שהתחיל הרפלוקס הוא התחיל גם להתלונן הרבה וויתרנו לו קצת.
    נעבוד איתו על זה..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.. - תגובה

נירה מירון
    03/02/2016

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו