מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקיצות מרובותאלה01/06/2007
בני בן 16 חודשים מתעורר מספר רב של פעמים במהלך הלילה למוצץ , שתייה וכו' מה ניתן לעשות? ועד מתי ימשכו הלילות הלבנים?
מאז שהוא נולד הוא לא ישן אף לילה ברציפות
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב
עינת דולב-הדס01/06/2007הי אלה,
תחום ההתמחות שלי אינו שינה אולם יכולים להיות סיבות מוטוריות המפריעות לשינה כמו מתח שרירים למשל. האם הוא נוקשה בגופו או היה תינוק נוקשה בגופו? האם הוא יודע להתרפק? האם טונוס השרירים שלו תקין? לעיתים גם בעיות נשימה יכולות להשפיע על השינה. אני גם אצרף לינק לכתבה על בעיות נשימה אצל תינוקות
http://first-step.co.il/html/hamlaza1.htm#נשימה_נעימה_
קשה לי לומר לך עד מתי ימשכו הלילות הלבנים אולם אני חושבת שיש אתרים המתמחים שנושאי השינה של תינוקות וכמובן יש כל מיני שיטות להרגיל תינוק לישון. הייתי מחפשת במקומות המתמחים בשינה כמו מעבדות שינה וכמובן נושמת עמוק עמוק עד שהוא ישן.
מנסיוני אני יכולה לומר לך שתתקלי בהרבה דעות לכאן או לכאן בנושא זה, יהיו שיגידו שכדאי שתשני איתו בחדר או שהוא ישן אתכם במיטה ויהיו שיגידו לחילופין לנסות את שיטת החמש דקות או לא להתייחס אליו כשהוא קם כדי שילמד להסתדר לבד, גישות פסיכולוגיות כאלה או אחרות ינקטו בגישה של להעביר את האחריות לשינה אליו וכד', הדעות חלוקות ורבות ואת בטח יודעת הכי טוב מה טוב לך ולבנך, אני באמת מבינה את הצורך שלך בלילה שקט ובמנוחה אמיתית והייתי ממליצה לך ללכת על פי האינטואיציה ולקוות לטוב.
מאחלת לך מכל הלב שיהיה לילה קל ושקט (אולי בן זוגך יקום הלילה?)
לילה טוב
עינת דולב הדס
מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
www.first-step.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלה02/06/2007תודה לך ואפנה לאתר שציינת
(ד.א- בן זוגי מתעורר לבני בלילה יותר ממני ((-: אבל הבכי מעיר את שנינו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)