יקיצות מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקיצות מרובות
    אלה
    01/06/2007

בני בן 16 חודשים מתעורר מספר רב של פעמים במהלך הלילה למוצץ , שתייה וכו' מה ניתן לעשות? ועד מתי ימשכו הלילות הלבנים?
    מאז שהוא נולד הוא לא ישן אף לילה ברציפות
    תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקיצות מרובות

הוספת תגובה

• לילה טוב

עינת דולב-הדס
    01/06/2007

הי אלה,
    תחום ההתמחות שלי אינו שינה אולם יכולים להיות סיבות מוטוריות המפריעות לשינה כמו מתח שרירים למשל. האם הוא נוקשה בגופו או היה תינוק נוקשה בגופו? האם הוא יודע להתרפק? האם טונוס השרירים שלו תקין? לעיתים גם בעיות נשימה יכולות להשפיע על השינה. אני גם אצרף לינק לכתבה על בעיות נשימה אצל תינוקות
    http://first-step.co.il/html/hamlaza1.htm#נשימה_נעימה_
    קשה לי לומר לך עד מתי ימשכו הלילות הלבנים אולם אני חושבת שיש אתרים המתמחים שנושאי השינה של תינוקות וכמובן יש כל מיני שיטות להרגיל תינוק לישון. הייתי מחפשת במקומות המתמחים בשינה כמו מעבדות שינה וכמובן נושמת עמוק עמוק עד שהוא ישן.
    מנסיוני אני יכולה לומר לך שתתקלי בהרבה דעות לכאן או לכאן בנושא זה, יהיו שיגידו שכדאי שתשני איתו בחדר או שהוא ישן אתכם במיטה ויהיו שיגידו לחילופין לנסות את שיטת החמש דקות או לא להתייחס אליו כשהוא קם כדי שילמד להסתדר לבד, גישות פסיכולוגיות כאלה או אחרות ינקטו בגישה של להעביר את האחריות לשינה אליו וכד', הדעות חלוקות ורבות ואת בטח יודעת הכי טוב מה טוב לך ולבנך, אני באמת מבינה את הצורך שלך בלילה שקט ובמנוחה אמיתית והייתי ממליצה לך ללכת על פי האינטואיציה ולקוות לטוב.
    מאחלת לך מכל הלב שיהיה לילה קל ושקט (אולי בן זוגך יקום הלילה?)
    לילה טוב
    עינת דולב הדס
    מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלה
    02/06/2007

תודה לך ואפנה לאתר שציינת
    (ד.א- בן זוגי מתעורר לבני בלילה יותר ממני ((-: אבל הבכי מעיר את שנינו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו