מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות בן 10 חודשים - עיכוב משמעותירועי20/11/2016
בוקר טוב
הבן שלי כמעט בן 10 חודשים, הוא אובחן עם ניסטגמוס, טורטיקוליס ועיכוב התפתחותי.
הוא בחודש 9 החל לזחול, הוא כמעט ולא מגיב לשמו במיוחד אם עסוק במשחק כלשהו. יש מקרים שאני קורא בשמו ומיד הוא מסתובב ולרוב לא.
כשאני בא מהעבודה מיד כשהוא שומע את הקול שלי הוא מסתובב אליי, הוא אוהב להסתכל על עצמו במראה או בסרטונים שבהם הוא מופיע. הוא לא מצביע , רק לאחרונה שאני מביא לו כדור ומבקש בחזרה הוא משחק איתי ומחזיר לי לפעמים כן ולפעמים לא.
הוא אוהב לשחק איתי משחק "קוקו". אומר רק אבא אבל גם זה לא באמת כאילו הוא מתכוון.
הקשר עין איתו כמעט ולא קיים הוא מתקשה בזה מאוד.
בבדיקת שמיעה נמצא תקין חוץ מאוזן אחת שהתשובה לא הייתה חד משמעית משום מה ולכן נתבקשנו להגיע שוב בגיל שנה לבדיקה. הוא נבדק אצל נוירולוג והוא איבחן היפוטוניות קלה.
מטופל אצל פיזיותרפיסט אשר מצביע על שיפור משמעותי בטורטיקוליס ובתנועת ראש.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות בן 10 חודשים
נירה מירון20/11/2016רועי יקר
אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך.
אני מבינה מדבריך שניתנו אבחנות שונות.
סביר שניסטגמוס ישפיע על קשר העין . אני מבינה שהילד מטופל אצל פיזיו שמעיד על שיפור.
זחילה בגיל 9 חודשים היא תקינה. לאור הפתולוגיות שאובחנו- זה נהדר שהתחיל לזחול.
מה בעצם אתה שואל אותנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד שיהיה על הרצף האוטיסטי
רועי20/11/2016הקשר עין שלו לא טוב בכלל והוא בקושי מגיב לשמו.
השאלה שלי האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצף אוטוטיסטי
נירה מירון20/11/2016כאמור ניסטגמוס ישפיע על קשר העין. אני מניחה שאתם במעקב של רופא ילדים. אני מצטערת, בזירה שלנו זה לא יהיה מקצועי להצביע או לשלול לקות בתקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר אבל לשאלתי, מה בנוגע לחוסר ההיענות שלו לשם שלו?
רועי20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצף אוטוטיסטי
נירה מירון20/11/2016זהו פן אחד ומאד ספציפי . ללקות תקשורת עשויים להיות עוד הרבה ביטויים. ולכן אני מציעה לפנות לרופא התפתחות שיבצע אבחון מקיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)