שתיית מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים
    ל
    07/06/2007

שלום, אני אמא לתינוק בן חודשיים ורציתי לדעת במיוחד לקראת הקיץ, מתי אפשר לתת לו לשתות מים, והאם זה יכול לשבש לו את כמות האוכל שהוא מקבל (תוספות מזון, אני לא מניקה), האם זה יכול לבוא על חשבון האוכל או שזה יכול להיות תוספת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים

הוספת תגובה

• תגובה ללילך

דבי גרוס דולב
    07/06/2007

שלום לילך
    זה אמנם אינו תחום עיסוקנו, אך ההמלצה היא שאין צורך לתת תוספת מים לפני גיל חצי שנה.
    בתמ"ל ישנו אחוז גבוה של מים וזה אמור להספיק, החשש הוא שהמים ימלאו את התינוק ויורידו את צריכת האוכל. כדאי לך להתייעץ עם אחות טיפת חלב או רופא הילדים בכל מקרה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עינת דולב-הדס
    08/06/2007

הי לילך,
    באחד מכובעיי אני גם מדריכת הנקה, על אף שהבנתי שאינך מיניקה על פי נסיוני וידיעתי לא מומלץ לתת מים לתינוק לפני שהוא מתחיל לאכול מוצקים שזה בערך באזור גיל חצי שנה, גם בימים החמים מאוד עדיף לתת לו עוד תמ"ל מאשר מים מכיוון שהמים עלולים לבוא על חשבון התמ"ל בשלב שהתינוק זקוק לויטמינים, חומצות השומן, המינרלים והחלבונים כדי להתפתח.
    ובכל הנוגע להוספת מזונות אחרים מאוחר יותר אני מסכימה עם דבי ועידן שכדאי להצייעץ עם אחות טיפת חלב או תזונאי/ת.
    לילה טוב
    עינת דולב הדס
    מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכולכם

ל
    08/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו