המשך לשאלתי על פליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלתי על פליטות
    רמית
    30/05/2008

שלום יש לי תינוקת בת חודשיים. לאחרונה היא התחילה לפלוט המון יש לציין שהפליטות דיי מימיות (כמו חלב). התיעצתי עם אחות טיפת חלב והיא אמרה לי לנסות להוריד במינון של האוכל. אני מניקה הנקה מלאה ללא תוספות של תמ"ל ויש לי דיי הרבה חלב בחזה (אני רואה את זה בכמות של החלב שיוצאת לי בשאיבה).
    יש לי מספר שאלות:
    1. האם יכול להיות שיניקה של 10 דקות מהחזה היא יותר מידי אוכל לבתי ובגלל זה היא פולטת?
    2. לעתים שהיא שוכבת על הגב ופולטת היא מעין "נחנקת" ואז מחייכת האם זה נורמלי?
    3. עכשיו אחרי שדיברתי עם אחות טיפת חלב היא אמרה לי להוריד טיפה במינון אני מרגישה שאני לא נותנת מספיק אוכל והילדה דיי רעבה אח"כ. אבל גם שאני לא נותנת יותר מידי היא פולטת.

מחכה לתשובה ... וקצת מודאגת !
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לשאלתי על פליטות

הוספת תגובה

• המשך על פליטות

שירי קאשי
    01/06/2008

הי רמית,
    האכלת היתר היא בהחלט אחד הגורמים הנפוצים לפליטות. קצב היניקה הוא שונה מתינוק לתינוק וישנם תינוקות שגם בהנקה של 10 דקות יאכלו יותר מידי. אני מניחה שאם אחות טיפת חלב יעצה לך להוריד מכמות האוכל הרי שבתך מתפתחת יפה ועולה במשקל. את יכולה גם לנסות ולמשוך יותר זמן בין ארוחה לארוחה וכן להשכיבה עם הראש מוגבה מעט אחרי הארוחה על מנת להקטין את הסיכוי לפליטה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבהת ראש לתינוק

רמית
    01/06/2008

האם זה לא מסוכן לשים כרית מתחת לראשו של תינוק בגיל חודשיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבהת ראש לתינוק

שירי קאשי
    02/06/2008

הי רמית,
    ראשית תחת השגחה אין סכנה גם בכרית אבל הגבהה ניתן לקבל גם בטרמפולינה או נדנדה של תינוקות שבדרך כלל אני לא ממליצה עליהם פרט לצורך זה של הגבהה לאחר ארוחה או במיטה ניתן לשים כרית מתחת למזרון על מנת ליצור שיפוע באזור הראש.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו