הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    לנה
    08/06/2008

יש לי תינוקת בת 3 חודשים שההזנה שלה היא בהנקה בלבד. המצב הוא כזה: היא יונקת כל שעתיים בערך ולפעמים נהיית רעבה אפילו לפני, אחרי כל הנקה נרדמת למספר דקות והעלייה במשקל תקינה בהחלט. סימנים אלה מצביעים על כך שאכן יש לי מספיק חלב בשבילה. אך כאשר אני מנסה לשאוב לה חלב אני לא מצליחה להוציא יותר מ 80 מ"ל משני הציצים, וכידוע לי בגיל הזה היא אמורה לאכול בכל ארוחה כ 120 מ"ל. מה זה אומר? שאין לי מספיק חלב בשבילה וכדאי לי להוסיף לה גם סימילאק? או פשוט לתת לה לאכול בתדירות גבוהה יותר אפילו כל שעה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה

שירי קאשי
    08/06/2008

הי לנה,
    אין זה מתחום התמחותינו לייעץ בנושא הנקה וכמויות ולכן כדאי להפנות שאלה זו גם לגורם מוסמך כמו אחות טיפת חלב או יועצת הנקה. בכל מקרה אם אין בעיה של עליה במשקל והילדה בריאה וחיונית הרי שקשה לי להאמין שמשהו ייעץ לך להוסיף תחליפי חלב. ייתכן מאוד שבתך מצליחה לקבל יותר חלב ממה שאת מצליחה לשאוב ובנוסף כמות החלב משתנה מארוחה לארוחה כך שיכול להיות שבשעות שאת שואבת פשוט יש פחות חלב ובארוחות אחרות יש יותר.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו