מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שנה- תעסוקהאפרת11/06/2008
הבן שלי בן כשנה,
אני משתדלת לשבת עימו מידי יום לפחות כשעה וללמדו דברים חדשים,
אנחנו מרכיבים מגדלים ביחד, משחקים בלגו, קוראים ספרים ( של תמונות)וכ'ו..,
יש לך הצעות למשחקים/פעילויות נוספים שניתן לשבת עימו ,
שיתרמו להתפתחותו השכלית/ המוטורית בגילו ?
ציור... השחלות...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה- תעסוקה
שירי קאשי12/06/2008הי אפרת,
מבחינת ההתפתחות הקוגניטיבית, נראה לי כי את עושה מספיק. ניתן להעשיר את שפתו על ידי דיבור אליו בהברות ברורות תוך יצירת קשר עין איתו. ניתן גם לפרק את המילה להברות ולהקיש על תוף עם השמעת כל הברה (מילים של 1-3 הברות). פירוק המילה פלוס הוספת המקצב יקלו על הקליטה של המילה ואולי אף יעוררו חזרה על ההברות. פרט למשחקים שאת משחקת איתו הוסיפי גם גירויים חושיים. מגעים במרקמים שונים, טפיחות ושפשופים בעצמות ובקצב משתנה על פני כל הגוף, התנסות עם צבעי ידיים (אם יש חצר אז ניתן למרוח על כל הגוף). בנוסף חוויות של תנועה במרחב על מנת לשפר את מערכת שיווי המשקל. כמו כן במידה והולך אתם יכולים להשתתף בסדנאת התפתחות המיועדת לילדים הולכים ומשפר יכולות מוטוריות וחושיות ומלמדת עצמאות.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)