זחילת גחון על האמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילת גחון על האמה
    אורית
    12/06/2008

ביתי בת תשעה חודשים התחילה להתהפך קודם גב בטן ואח"כ בטן גב בגיל 5 חודשים מגיל 7.5 חודשים זוחלת גחון אולם נשענת על אמת שמאל כדי להתקדם, ימין ישר ושמאל על האמה , עושה זאת מאוד מהר
    נעמדת על שש ועושה תנועות קדימה ואחרוה אך לא מצליחה להתקדם כך, מס' פעמים התישבה מעמידה על שש לפעמים נעמדת גם על כפות הרגליים וכפות הידיים. מושכת עצמה לעמידה לפעמים (על שרפרף וכו') אך מטרידה אותי הזחילה הלא סימטרית ושהתרגלה לזחול על האמה כבר חודש וחצי מה לעשות כדי לעזור לה לזחול על שש . אציין כי נראה לי שיש לה גמישות בחלק התחתון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילת גחון על האמה

הוספת תגובה

• זחילת גחון על האמה

שירי קאשי
    15/06/2008

הי אורית,
    מה שאת מתארת הוא מקרה קלאסי של אסימטריה המשפיעה על ההתפתחות המוטורית. במקביל להתקדמות לזחילה על שש חשוב לאזן את גופה ולהחזיר את הסימטריה. מאוד קשה ללא אבחון לתת לך תרגילים לנושא זה. אני ממליצה מאוד לפנות למדריכת התפתחות אשר תוכל לעזור לכם לעבור את המכשול ולאפשר לבתך המשך התפתחות תקינה ומאוזנת.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו