שאלה ותודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ותודה
    לילי
    03/07/2008

ראשית רציתי להודות לכם, אני קוראת כאן הרבה בפורום ואתם עונים מאד מהר, מאד ענייני ועם הרבה עצות טובות. שנית יש לי שאלה, נועם שלי בן 9 שבועות. הוא ישן רק על הבטן ובמשך היום אני משתדלת לשים אותו גם בעירנות על הבטן והוא ממש שונא את זה (כך זה נראה) הוא עושה קולות של התאמצות כאלו גרוניים בזמן שהוא מרים את הראש ואחרי כמה דקות זה הופך לבכי אני מרגיעה ושמה שוב ועדיין הוא לא מוכן להישאר עירני על הבטן. קראתי כאן את העצות של התרגילים- החזקת פלג גוף תחתון למשל ואני עושה, אבל יש דרך להרגיע אותו כך שיישאר יותר זמן על הבטן? באופן עקרוני הוא מחזיק יחיסת בסדר את הראש אבל לא לאורך זמן. והוא גם מעדיף צד אחד על פני האחר. שוב תודה. לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ותודה

הוספת תגובה

• תגובה ללילי

דבי גרוס דולב
    05/07/2008

הי לילי
    זה שבנך ישן על הבטן זה כבר טוב מפני שזה מסייע לגופו ללמוד להיות שם.
    כדאי להמשיך ולתרגל את התרגילים שניתנו בפורום לשיפור השכיבה על הבטן ובנוסף כדיא להוסיף מגע בזמן שכיבה על הבטן- שימי יד אחת על גבו ובידך השנייה תני טפיחות לאורך כל הגב, טוסיק ורגליים על מנת לעזור לו להישאר על הבטן, שפשפי את הגב שלו ובכלל תני לו הרבה סוגי מגע עמוק בעת שכיבה על הבטן.
    כדי לשפר את הרמת הראש:
    העבירי מגע לאורך עמוד השדרה בלי לגעת בחוליות עצמן אלא מצידיהן,
    ליחצי כנגד הרצפה את השוקיים, ירכיים וטוסיק התינוק לעודד הרמת ראש,
    החזיקי את מרפקיו ברוחב הכתפיים בעת השכיבה על הבטן.
    נסי להשאיר אותו על הבטן, על אף המאמצים, כמה שיותר זמן אבל לא במחיר של בכי כבד כמובן,
    נסי לצבור שם זמן.
    בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו