מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבה מוזרהנתי07/07/2008
שלום, ביתי בת 9 חלים ו רת הרגודשים יושבת ישיבה מוזרה- על הברכיים, מפשקת את הרגליים והטוסיק על הריצפה וכפות רדליים החוצה. - ישיבה מזרחית כזו (למבוגר מאוד קשה לשבת ככה). היא לא יושבת רגיל, כאשר אני מושעבה אותה רגיל אחרי כמה שניות היא זוחלת וחוזרת לישיבה המוזרה שלה. אני מושיבה אותה בכיסא אוכל ובעגלה היא יושבת (היא דוחפת את עצמה לישיבה). מה לעשות האם זה נורמלי? אגב הילדה זוחלת, עומדת והולכת בתמיכה. תודה נגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה מוזרה
שירי קאשי08/07/2008הי נגה,
לא ברור לי האם מה שתארת הוא ישיבת W או ישיבה מסוג אחר. בכל מקרה זו לא ישיבה רגילה או נכונה. בדרך כלל כשתינוק מפתח ישיבה בה הוא מגדיל את שטח הבסיס עליו הוא יושב זה נובע כפיצוי מסויים על קושי בתנועתיות הגב, בית החזה ושיווי משקל. הבסיס הרחב מאפשר ישיבה יציבה ללא צורך בהפעלת מפותחת של אחד הגורמים שציינתי. אני ממליצה לפנות למדריכת התפתחות על מנת לאבחן את מקור הקושי וכן לקבל תרגילים כיצד לשפר את הישיבה.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תינוקת בת 9.5 חודשים
הילה08/07/2008תודה על התשובה המהירה. ביתי הכן עומדת על 6 ומרימה כל פעם יד אחת למעלה במידה והיא רוצה לקחת משהו (מעבירה משקל מצד לצד) כמו כן היא עוברת את הרגל שלי כמכשול אבל בצורת כזאת שמתחילה מ-6 ועוברת לגחון (עוברת כאשר בית החזה שלה נגרר על הרגל שלי.) כמה זמן לתת לה עד שתזחל על 6 לפני שפונים לטיפול כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישיבת W
נתי08/07/2008היי, תודה על התשובה. אכן מדובר בישיבת W . כשאר אני מושיבהאותה רגיל היא נוטה קדימה והגב טיפה מעוגל. כיצד אני יכולה לפנות למדריכה התפתחותית, דרך רופאת הילדים שלי? תודה, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה למדריכה
דבי גרוס דולב08/07/2008דבי גרוס 052-8240914
מדובר בטיפול פרטי ולכן זה לא דרך קופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנגה
דבי גרוס דולב08/07/2008הי נגה
ישיבת W, אותה את מתארת היא אכן ישיבה מעט משובשת שכן היא מפצה את הגוף של חוסר ביכולות אחרות. כמו כן הוא עלולה ללמד על גמישות יתר במפרקי האגן.
אני ממליצה לבדוק זאת בצורה רצינית יותר, לפגוש מדריכה להתפתחות תינוקות, לקבל אבחון מדויק ולתרגל בבית ישיבה נכונה והכוונה לאותם דברים עליהם ביתך מפצה בישיבה זו.
אשמח לעזור גם אני
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)